Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vremea DA, E ADEVĂRAT! VARA SE ÎNTOARCE! TEMPERATURI RECORD în România!

DA, E ADEVĂRAT! VARA SE ÎNTOARCE! TEMPERATURI RECORD în România!

Un articol de: Andrei Ștefan - 08 Oct 2019, 13:48

Vești bune de la meteorologi pentru sfârşitul acestei săptămâni!

CUTREMUR POLITIC! FOSTUL PREŞEDINTE A FOST ÎNMORMÂNTAT! ROMÂNII SUNT ÎN LACRIMI

Temperaturile maxime ce se vor înregistra vor fi caracteristice unei zile de vară, cu valori de 25 - 26 de grade Celsius, a declarat, Elena Mateescu, director general al Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

„Dacă astăzi vom mai vorbi în continuare de o vreme mai rece decât în mod obişnuit, începând de mâine valorile de temperatură vor fi în creştere, astfel încât putem să vorbim într-adevăr la scara întregii ţări de temperaturi între 14 şi 21 de grade Celsius. 
Începând de joi, valorile termice vor fi chiar mai mari, astfel încât sfârşitul de săptămână - sâmbătă şi duminică - să aducă valori apropiate de maxima unei zile de vară, de 25 - 26 de grade. 

DESPĂRŢIREA MOMENTULUI! ADIO, VALENTINA PELINEL! CRISTI BORCEA, PRINS ÎN FAPT! NEBUNIE LA ÎNCHISOARE (GALERIE FOTO)

Aspectul acesta termic se va păstra chiar şi spre începutul săptămânii viitoare. Sigur că pentru fiecare dintre noi aceste veşti sunt bune, dar din păcate precipitaţiile absente vor accentua în continuare seceta pedologică", a afirmat Mateescu, citată de Agerpres.

Pentru luna viitoare, directorul general ANM a menţionat că estimările relevă că vremea se va încălzi, dar va fi deficit de precipitaţii în mai multe zone din ţară.

Până la începutul lunii noiembrie, estimările arată că în săptămâna 7 - 14 octombrie vor fi ușoare "abateri termice pozitive", mai ales în zona sudică a ţării.

TRISTEŢE ÎN ROMÂNIA! RONA HARTNER, ÎN DOLIU! NU A AVUT NICIO ŞANSĂ! A PLECAT LA CERURI... (GALERIE FOTO)

Și săptămâna 14 - 21 octombrie va fi mai caldă decât în mod obişnuit, în zona de sud, sud-est şi est a ţării şi cu cantităţi deficitare de precipitaţii, din nou, în special în partea de vest a țării.