Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vremea ALERTĂ METEO! Va fi MAI RĂU decât s-a estimat! VINE O LUNĂ PLINĂ DE...

ALERTĂ METEO! Va fi MAI RĂU decât s-a estimat! VINE O LUNĂ PLINĂ DE...

Un articol de: Andrei Ștefan - 11 Iul 2019, 08:57

ANM a transmis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, iar situația nu este deloc una fericită.

ECMWF (Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată) a avertizat că în luna următoare se vor înregistra temperaturi mai coborâte decât media normală pentru această perioadă a anului, iar cantitățile de apă vor fi exagerate în unele zone ale României.

BOMBĂ ÎN TELEVIZIUNE! NETI SANDU ȘI-A DAT PERUCA JOS! INCREDIBIL CUM ARATĂ ÎN REALITATE! ASTA E PREA DE TOT

În săptămâna 08.07 – 15.07, valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice, nordice, nord-estice și centrale. Regimul pluviometric va fi deficitar în jumătatea de nord a țării și va avea o tendință excedentară în sud-est și în extremitatea de sud a teritoriului.

BOMBĂ ÎN MUZICA ROMÂNEASCĂ! FUEGO S-A PRĂBUŞIT PE SCENĂ! MILIOANE DE FANI NU-ŞI REVIN DIN ŞOC

În săptămâna 15.07 – 22.07 temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână în regiunile sudice și sud-estice, iar în restul teritoriului vor fi deficitare.

În săptămâna 22.07 – 29.07 temperatura aerului va avea valori ce se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicate în regiunile nord-vestice și parțial în cele centrale. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, cu o tendință spre deficit în jumătatea de sud a teritoriului.

În săptămâna 29.07 – 05.08 media valorile termice va fi în general ușor mai coborâtă decât cea specifică acestei săptămâni în majoitatea regiunilor. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în regiunile centrale și la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

ROMÂNIA, ÎN LACRIMI!"A PLECAT TÂRZIU, ÎN NOAPTE"! MARA BĂNICĂ A DAT VESTEA TRISTĂ DESPRE MIHAI CONSTANTINESCU