Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vremea ANM a făcut ANUNȚUL! Ce ne așteaptă în următoarele zile: Vremea...

ANM a făcut ANUNȚUL! Ce ne așteaptă în următoarele zile: Vremea...

Un articol de: Alexandra Cismaru - 12 Sep 2019, 09:57

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis prognoza pentru următoarea perioadă. Toamna își intră în drepturi, încetul cu încetul, însă vremea rămâne – în continuare – frumoasă, iar temperaturile se încadrează în limitele normale pentru această perioadă, chiar mai ridicate în unele zile. 

ANUNȚ BOMBĂ FĂCUT DE PAVEL BARTOȘ: DIN PĂCATE ACUM TOTUL SE CONFIRMĂ...

Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 grade în estul Transilvaniei și 19 grade în nordul litoralului. Vor exista și condiții de ceață, dar numai izolat, potrivit cancan.ro.

DUPĂ MOARTEA IONELEI PRODAN, O NOUĂ DRAMĂ LOVEȘTE MUZICA POPULARĂ: DA, DIN PĂCATE E VORBA DE ÎNDRĂGITA ELENA MERIȘOREANU...

Vremea rămâne frumoasă în București, iar cerul va fi variabil. Vântul va sufla moderat ziua (viteze la rafală de până la 35…40 km/h) și, în general, slab noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 14…15 grade.

A MURIT: GABRIELA CRISTEA, ÎN DOLIU! NIMENI DIN SHOWBIZ NU ȘI-A MAI PUTUT STĂPÂNI LACRIMILE...

Vom avea parte de înnorări trecătoare, mai ales ziua, în regiunile vestice și nord-vestice. Nu sunt exclusele averse slabe și descărcările electrice.  Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 19 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei spre 2 grade. Cu totul izolat, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

În București, vremea va rămâne caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 14…15 grade.

Va fi cald în toată țara, iar în Câmpia Română va deveni chiar călduroasă. Sunt posibile unele înnorări, în regiunile nordice, precum și în zonele montane, iar condițiile de ploaie vor fi reduse. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 grade în estul Transilvaniei și 20 de grade în nordul litoralului. Vor exista condiții de ceață, dar numai cu totul izolat.

Vremea va deveni călduroasă în București, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă va fi de 14…16 grade, anunță specialiștii ANM.

ANM ne anunță că vremea se va răci în cea mai mare parte a țării, valorile termice ajuingând  sub cele specifice perioadei, apoi va urma o altă încălzire treptată. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată la sfârșitul intervalului și în regiunile nordice.

Vremea se va răci și în București, ajungând până la valori termice apropiate de cele normale pentru această perioadă, apoi va urma o nouă încălzire. În ceea ce privește precipitațiile, condițiile de ploaie vor fi reduse.

Citeşte mai multe despre:   ANM