Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vremea ALERTĂ METEO! TEMPERATURILE se schimbă brusc în ROMÂNIA! În aceste zone frigul va face ravagii

ALERTĂ METEO! TEMPERATURILE se schimbă brusc în ROMÂNIA! În aceste zone frigul va face ravagii

Un articol de: Adela Iacob - 06 Mar 2020, 08:19

Vineri, 6 martie 2020, temperaturile vor crește ușor în România comparativ cu ziua precedentă, dar nu vom scăpa de precipitații.

Astfel, cerul se va înnora treptat şi va ploua în special în a doua parte a zilei în regiunile vestice, nord-vestice şi izolat în Oltenia şi vestul Transilvaniei. La munte, la altitudini mari, precipitaţiile vor fi mixte.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, în Banat, sudul Moldovei şi în Dobrogea.

Temperaturile maxime, în general mai ridicate decât joi, se vor încadra între 8 şi 17 grade Celsius, valorile cele mai mari fiind în Lunca Dunării.

În București, vremea se va încălzi semnificativ faţă de ziua precedentă astfel încât temperatura maximă va fi de 15-16 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

La munte, cerul va avea înnorări pe parcursul zilei în masivele vestice, apoi şi în restul zonei montane şi temporar vor fi precipitaţii, predominant ploi la altitudini mai joase şi mixte la peste 1600 m. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în special pe crestele Carpaţilor Meridionali şi în Munţii Banatului. Valorile termice vor fi în creştere faţă de ziua de joi, potrivit realitatea.net.