Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vremea ALERTĂ METEO : GERUL EXTREM lovește România! Care sunt judeţele afectate...

ALERTĂ METEO : GERUL EXTREM lovește România! Care sunt judeţele afectate...

Un articol de: Stirescu.ro - 13 Ian 2019, 09:28

Duminică va fi destul de frig, însă temperaturile se vor apropia, în cea mai mare parte din țară, de cele normale, cu ninsori în unele regiuni. 

În Muntenia, meteorologii anunță vreme închisă și fulguieli, cu totul izolat. Temperaturile se vor încadra între -4 grade Celsius în Buzău și Brăila și 0 grade Celsius în Pitești. În Capitală și Slobozia maximele vor fi de -3 grade Celsius.

În Oltenia va ninge izolat, iar temperaturile se vor încadra între -1 grad Celsius în Slatina și 2 grade Celsius în Drobeta-Turnu Severin.

În Banat vor fi precipitații mixte. Vântul se va intensifica treptat, iar maximele zile vor ajunge până la 2 grade Celsius, atât în Reșița, Lugoj, cât și în Timișoara.

În Crișana se vor semnala precipitații mixte, iar vântul va avea intensificări pe parcursul zilei. Maximele vor ajunge până la 2 grade Celsius.

În Maramureș va fi vreme ceva mai rece – temperaturile nu vor trece de -1 grad Celsius și va continua să ningă.

Ninsori sunt anunțate și în Transilvania. Vor fi -4 grade Celsius în Miercurea Ciuc și în Sfântu Gheorghe, -2 grade în Cluj-Napoca și 0 grade în Sibiu, Alba Iulia.

În Moldova va mai ninge în nordul regiunii, cu totul izolat, ir ninsorile vor fi slabe cantitativ. Maximele vor fi -4 grade în Galați, -5 grade în Focșani, și vor ajunge până la 0 grade în Suceava și Botoșani.

În Dobrogea nu sunt așteptate precipitații, temperaturile au mai crescut: 0 grade în Tulcea, iar în Sulina și Constanța, maximele vor ajunge până la 2, respectiv 3 grade Celsius.

În București va fi ger duminică, mai ales în prima parte a zilei. Pe parcursul zilei vor mai crește temperaturile – maxima va fi de -3 grade Celsius și se vor mai semnala precipitații doar cu totul izolat.

 

Citeşte mai multe despre:   anm