Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vremea ALERTĂ METEO! Acestea sunt temperaturile anunţate pentru 1 şi 8 martie

ALERTĂ METEO! Acestea sunt temperaturile anunţate pentru 1 şi 8 martie

Un articol de: - 25 Feb 2020, 18:41

Meteorologii au anunţat prognoza pentru următoarele zile. Începân de miercuri vremea se va schimba, iar lapoviţa şi vântul se întorc, relatează Playtech.ro


Cu toate acestea, temperaturile vor fi mai ridicate în ţară la început de martie, comparativ cu alţi ani. De miercuri însă se întorc ploile, lapoviţa şi ninsoarea în anumite zonel ale ţării.  Acestea sunt temperaturile aunţate pentru începutul lunii martie:


În Banat şi Crişana, martie vine cu temperaturi cuprinse între 14 şi 16 grade Celsius, iar pentru data de 8 a lunii se vor înregistra 12 grade Celsius. 


În Transilvania şi Maramureş vremea va fi bună la început de primăvara. Temperaturile în prima zi a lunii martie maxima va fi de  12 grade, iar în data de 8 martie se anunţă temepraturi maxime de 8-10 grade.


Pentru Moldova şi Doborgea, mercurul din termometre va arăta temperaturi între 8+10 grade la începutul lunii martie şi 14 grade pentru Ziua Femeii. 


În Muntenia şi Oltenia se vor înregistra cele mai mari temperaturi din prima luna a acestei primăveri. Meteorologii anunţă maxime ce ajung până la 19 grade Celsius, după cum relatează sursa citată anterior. 


La munte vremea va fi variabilă, data de 1 martie venind cu temperaturi de maxim 6 grade. Pentru 8 martie se anunţă o maximă de 2 grade.