Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Starea de sănătate a Zinei Dumitrescu se DETERIOREAZĂ pe zi ce trece! Directorul azilul a dat VESTEA DEVASTATOARE: Ne așteptăm la orice… 

Starea de sănătate a Zinei Dumitrescu se DETERIOREAZĂ pe zi ce trece! Directorul azilul a dat VESTEA DEVASTATOARE: Ne așteptăm la orice… 

Un articol de: Stirescu.ro - 31 Ian 2019, 22:53

Veşti teribile despre starea de sănătate a Zinei Dumitrescu. Fosta creatoare de modă pare să se fi prăbuşit, deşi se s-a simţit mai bine la finalul lunii decembrie, în urma vizitei neaşteptate a fiului ei, după o absenţă de 3 ani.

Chiar dacă analizele nu au semnalat că ar avea vreo boală gravă, starea Zinei Dumitrescu se înrăutățește de la o zi la alta, scrie libertatea.ro.

Directorul azilului din Ghermănești în care este internată, Ion Cassian, a recunoscut pentru că se așteaptă la ce e mai rău, având în vedere cum evoluează lucrurile. 

"E din ce în ce mai rău. În ultimele luni, starea sa de sănătate nu a mai fost aceeași. Ne așteptăm la orice. Dar sperăm să o mai avem printre noi cât mai mult timp", a declarat Casssian. 

Directorul azilului a adăugat că fiul fostei creatoare de modă a fost înștiințat de acest lucru. 

"Dacă nu ar fi venit să o viziteze, era posibil să nu o mai vadă niciodată în viață", a precizat Cassian. 

Zina Dumitrescu are 82 de ani și e la azil de mai bine de cinci ani. 

Citeşte mai multe despre:   Zina Dumitrescu