Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Vestea tristă a zilei! ZINA DUMITRESCU a pierdut lupta cu boala! CĂTĂLIN BOTEZATU a făcut anunțul în LACRIMI! Nu se mai poate face nimic

Vestea tristă a zilei! ZINA DUMITRESCU a pierdut lupta cu boala! CĂTĂLIN BOTEZATU a făcut anunțul în LACRIMI! Nu se mai poate face nimic

Un articol de: Stirescu.ro - 12 Feb 2019, 11:48

Veștile despre starea de sănătate a fostei creatoare de modă Zina Dumitrescu sunt tot mai rele. Trupul ei a cedat zilele trecute șia  avut nevoie urgentă de îngrijiri medicale.

Doamna modei românești a fost dusă la spitalul Elias, unde i s-au făcut toate analizele necesare.

“Nu își mai dorește să lupte pentru viața ei, nu mai vrea să depună nici un efort pentru a trăi. Nu se simte deloc bine, nu mai este în parametrii ei normali. 

Am fost zilele trecute cu ea și și-a făcut analizele și toate au ieșit destul de bune, nu a stat internată, dar anii își spun cuvântul. Vârsta vorbește de la sine, nu mai are deloc putere. Nu mai este ea! Nu mai are nici poftă de mâncare, se degradează pe zi ce trece, nu știu ce o să se întâmple cu ea, unde o să ajungem”, a declarat, pentru Click.ro.

Cătălin Botezatu o vizitează pe Zina de fiecare dată când timpul îi permite, iar dacă nu poate ajungea la ea discută amândoi prin intermediul telefonului. 

”Din păcate nu am mai avut timp să merg în vizită la mama Zina, dar am vorbit cu ea la telefon. Nu am avut timp pentru că este perioada din săptămânile modei şi s-au consumat una după cealaltă. Vorbesc cu Zina Dumitrescu la telefon”, a spus celebrul designer pentru Viva, în urmă cu câteva luni.

Citeşte mai multe despre:   zana dumitrescu