Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Merita sau NU 'Michael Jackson de Romania' să câștige Vocea României? Cum sună piesa 'Billie Jean' cântată ROCK în audiții acum patru ani (VIDEO)

Merita sau NU 'Michael Jackson de Romania' să câștige Vocea României? Cum sună piesa 'Billie Jean' cântată ROCK în audiții acum patru ani (VIDEO)

Un articol de: Stirescu.ro - 17 Dec 2018, 13:40

Continuă controversele după finala de la ‘Vocea României’! Câștigătorul trofeului, Bogdan Ioan, se confruntă cu noi acuzații pe rețelele de socializare, mai mulți internauți reproșându-I lipsa de originalitate, chiar în timpul interpretării piesei care i-a adus marele premiu, "Billie Jean", a lui Michael Jackson.

Mulți îi reproșează lui Bogdan Ioan faptul că tot ce a încercat să facă a fost să-l imite fără succes pe idolul său, Michael Jackson.   

 

 

„Schimbăm numele emisiunii în «Măsluiala României». 

Nu poţi câştiga falsând.... N-ai cum!“, 

„O dezamăgire, e doar un imitator!“, au fost câteva dintre comentariile dure, potrivit adevărul.ro.

Bogdan a mărturisit că a fost afectat de comentariile răutăcioase, dar acesta este timbrul lui și nu încearcă să imite pe nimeni.

Cu  toate acestea internauții au adus în discuție interpretarea lui Panos Vitzilaios, de la ‘Vocea Greciei’, în urmă cu patru ani. Concurentul a reușit să transforme hitul ‘Billie Jean’ într-un moment original, nu doar să îl imite pe Michael Jackson.

În audițiile pe nevăzute, concurentul grec a oferit un moment unic.  A cântat 'Billie Jean' într-o variantă rock.

 

Citeşte mai multe despre:   vocea romaniei  -   bogdan ioan