Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Viorica de la Clejani, mesaj ULUITOR despre medicul fals Matteo Politi: Până după Paște...

Viorica de la Clejani, mesaj ULUITOR despre medicul fals Matteo Politi: Până după Paște...

Un articol de: Stirescu.ro - 07 Feb 2019, 11:35

Viorica de la Clejani îi ia apărarea lui Matteo Politi. Medicul cu 8 clase care a îngrozit România a împărțit România în două: unii îl susțin și spun că este un tip ingenios, alții îl atacă de dimineața până seara.


Clejanca a vorbit în această dimineață în matinalul de la Antena 1 despre medicul fals: „Hai, mă, lăsați omul în pace, că mă doare capul de când mă uit la televizor. Băi, ca și în toate meseriile, există unii care sunt „profesioniști”, cu ștampilă cu tot și ăia care nu știu nimic! 


Apropo, să nu-i faceți nimic până după Paște pentru că eu vreau să intru în revizie și la el direct mă duc. Lasă, că are talent! Omul, dacă a făcut practică... Că degeaba tot înveți, dacă nu ești bun la practică. 


Pe bune acum, ce aveți cu omul? (...) Păi, și dacă era parcangiu și știa omul să opereze? Care e problema? Eu m-aș duce, frate! Că ceilalți cu ștampile sunt ocupați. E țara plină. Sunt cabinetele pline! (...) 


Omul are experiență. Nu, că în cabinete nu mai am loc. Vreau să-mi scot gușa. Până după Paște, e full, frate! Abia am găsit și eu o programare”.

Citeşte mai multe despre:   viorica de la clejani  -   matteo politi