Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Viorel Lis ȘI-A ÎNȘELAT NEVASTA cu o tinerică! IMAGINI INCREDIBILE cu escapada din PARIS! OANA este ȘOCATĂ! (GALERIE FOTO)

Viorel Lis ȘI-A ÎNȘELAT NEVASTA cu o tinerică! IMAGINI INCREDIBILE cu escapada din PARIS! OANA este ȘOCATĂ! (GALERIE FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 07 Mar 2019, 10:57

În urmă cu 20 de ani, Viorel Lis își înșela nevasta cu fete mai tinere! S-a distrat la Disneyland Paris cu Cristina, o chelneriţă de la un local din Herăstrău!

Soția sa de acum, Oana (39 de ani), avea doar 18 ani când l-a cunoscut pe fostul edil (74 de ani).

Acesta a fost primarul general al Capitalei, în perioada 1997-2000, și a fost căsătorit cu Tudora, femeia cu care are o fetiță, Alina.

Femeia a povestit că fostul edil devenise violent cu ea. De dragul copiilor, a îndurat cât a putut, până când a aflat că soțul ei o înșeală cu fete tinere. 
Viorel a avut o escapadă la Paris și îi trimitea amantei scrisori amoroase!

„Te iubesc, te doresc, te aștept, te vreau, te iubesc, te gândesc, te iubesc, te vreau foarte sincer, foarte sincer, te iubesc și vreau să stau cu tine”, scria Viorel Lis, în 1999. 

„Prima dată am avut probleme în 1990, imediat după Revoluţie. Se încurcase cu o colegă de serviciu, n-a durat mult povestea, dar au fost repercusiuni. Eu am plecat de-acasă cu fiica noastră, Alina, şi a durat vreo două săptămâni până ne-am împăcat. Am trecut peste asta. Mai târziu, după ce a devenit viceprimar, au reînceput problemele. Am aflat datorită telefoaneor pe care le dădea tot timpul, la noi acasă, o domnişoară Cristina, chelneriţă la o discotecă din Herăstrău. Avea vreo 20 de ani. Mi-am dat seama şi din cauză că lipsea des de acasă, dar şi din cauza unor binevoitori care îmi spuneau veştile. A durat un an şi ceva cu Cristina, dacă nu mai mult. Pe urmă a scăzut ştacheta la 18 ani, atât avea Oana când s-au cunoscut. Într-o seară, fiul lui din prima căsătorie a avut o problemă cu soţia lui şi nu-l găsea pe Viorel. Am mers la Primărie şi acolo l-am găsit cu Oana. Erau foarte tandri. Pe Oana o cunoscuse la PNȚ-CD, sectorul 2, era nepoata unui membru de-acolo. După aceea am divorţat, el a depus cererea. Episodul de la Primărie s-a întâmplat în primăvară, iar în toamnă a depus divorţ şi în februarie s-a pronunţat”, explica Tudora Lis, în 1999, citează Click

Citeşte mai multe despre:   viorel lis  -   oana lis