Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete (VIDEO) Andreea Bălan spune TOT ADEVĂRUL despre ce a pățit când a născut-o pe Clara Maria. MAREA TEAMĂ A ARTISTEI ESTE CĂ...

(VIDEO) Andreea Bălan spune TOT ADEVĂRUL despre ce a pățit când a născut-o pe Clara Maria. MAREA TEAMĂ A ARTISTEI ESTE CĂ...

Un articol de: Stirescu.ro - 08 Mar 2019, 16:31

Andreea Bălan a povestit cu lux de amănunte prin ce a trecut când a născut-o pe Clara Maria.

 

„Cred că ați auzit, am avut niște complicații în timpul nașterii fetiței mele, Clara Maria. A primit nota 10 la naștere.


Vă voi spune ce mi s-a întâmplat. Am venit programată pentru cezariană, pe 4 martie. Imediat după ce am pupat-o, am făcut stop cardiorespirator. Am aflat că am făcut embolie amniotică. 


Este o complicație foarte gravă a sarcinii. Lichidul care este în placentă migrează în sânge. Tratamentul se face pe bună practică medicală. La clinica unde am fost, asta s-a întâmplat. Imediat după ce am intrat în stop cardiac, am fost intubată. Doctorița mea și-a dat seama imediat că asta a fost cauza.


Toți doctorii au hotărât că aceasta a fost problema. Am fost în șoc. Am stat la Terapie Intensivă două zile. Nu îmi aduc aminte absolut nimic, am fost sedată. Mi-a zis George că a venit la mine și am dat din cap afirmativ la ce îmi spunea, dar eu nu țin minte nimic.


Am fost plină de cabluri, de fire. Acum sunt doar pe antibiotice. Poate că nu conștientizez eu foarte bine acum, dar se pare că situația este destul de gravă. 


Sunt cazuri în care această embolie se întâmplă și atunci când copilul este în burtică”, a spus Andreea în vlogul ei.

 

 

Citeşte mai multe despre:   andreea balan