Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete (VIDEO) ANDRA îi uimește pe toți. Ce bărbat CELEBRU apare în noul ei videoclip. Nimeni nu ar fi zis că tocmai el va juca în piesă

(VIDEO) ANDRA îi uimește pe toți. Ce bărbat CELEBRU apare în noul ei videoclip. Nimeni nu ar fi zis că tocmai el va juca în piesă

Un articol de: Stirescu.ro - 22 Feb 2019, 12:02

Andra a lansat un nou videoclip, la melodia „Supereroi”, în care apare un bărbat celebru! Este vorba despre Toto Dumitrescu, fiul fotbalistului Ilie Dumitrescu.


„A fost o plăcere să lucrez cu Andra, ea și Cătălin sunt doi oameni minunați. Melodia este foarte frumoasă, vocea Andrei fiind perfect pusă în valoare. Mesajul transmis e că trebuie să ne găsim puterea de a merge mai departe chiar și atunci când lucrurile într-o relație tind să nu meargă în direcția în care trebuie”, a mărturisit Toto.


„Orice relație are parte de provocări și cu toții suntem, de fapt, Supereroi când iubim și facem povestea de dragoste să meargă mai departe, indiferent de greutăți.

Eu nu cred că dragostea durează trei ani, ci cât o facem noi să reziste, chiar dacă există momente de neliniște, de suspin, de întrebări, dar și de gust amar. Iubirea ne aruncă la pământ, dar tot ea ne ridică”, a declarat Andra.

 

Citeşte mai multe despre:   andra  -   toto dumitrescu