Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Victor Rebengiuc, atac dur după moartea lui Bogdan Stanoevici. Ce îi reproșează actorul coronascepticului

Victor Rebengiuc, atac dur după moartea lui Bogdan Stanoevici. Ce îi reproșează actorul coronascepticului

Un articol de: Adela Iacob - 14 Ian 2021, 14:22

Victor Rebengiuc lansează un mesaj dur după moartea actorului  Bogdan Stanoevici. După ce s-a spus că Stanoevici ar decedat în urma unei infecții din spital, iar pe de altă parte din cauza SARS-COV-2, Victor Regebengiuc are o abordare radicală. 

În opinia lui Rebengiuc, Stanoevici a suportat consecințele propriilor alegeri. 

„El a căutat chestia asta, cred că este o știre falsă că a murit din cauza nosocomialelor. Că ar trebui să moară toți cei care se infectează cu așa ceva în spitale. Asta e situația. 

Trăim o pandemie, este peste tot, în toată lumea, planeta e bolnavă în momentul de față și toți trebuie să luptăm pentru a scăpa de această nenorocire. De ce să nu ascultăm niște oameni care au posibilitatea să ne dea niște sfaturi bune, pentru că sunt specialiști în domeniu?

În schimb, ascultăm de fel de fel de foști securiști care vin și spun că nu e bine să fie stare de alertă. Cum vine treaba asta?", a transmis Rebengiuc, potrivit B1.ro.

Bogdan Stanoevici a murit la vârsta de 62 de ani, la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, după ce a fost mutat de la spitalul „Sfântul Pantelimon" din București. Stanoevici a candidat la alegerile prezidențiale din 2019, a fost minsitru al Românilor de Pretutindeni în Guvernul Ponta și manager al Circului Metropolitan. În perioada pandemiei, actorul s-a făcut remarcat prin intermediul protestelor cu privire la măsurile anti-COVID-19 impuse de Guvern. 

 

 

Citeşte mai multe despre:   Victor Rebengiuc  -   Bogdan Stanoevici