Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Fosta iubită a lui Victor Pițurcă, DATĂ ÎN JUDECATĂ! Ce a făcut Vica Blochina este INCREDIBIL! (FOTO)

Fosta iubită a lui Victor Pițurcă, DATĂ ÎN JUDECATĂ! Ce a făcut Vica Blochina este INCREDIBIL! (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 17 Ian 2019, 16:18

Asociaţia de Proprietari a blocului în care locuieşte Vica Blochina tocmai a deschis al treilea proces împotriva vedetei! 

Se pare că aceasta „a uitat” de câteva luni bune să îşi plătească întreţinerea, iar acum are datorii uriaşe, de 2.500 de euro, scrie Click.

Vica Blochina (43 de ani) trăieşte într-un apartament de 100 de metri pătraţi, în Centrul Bucureştiului, cotat la 350.000 de euro. Locuinţa a fost un cadou de la Victor Piţurcă pe vremea când cei doi erau iubiţi. 

În 2015, din cauza datoriilor colosale, blondina era să fie evacuată din casă. Acum are alte necazuri cu administraţia, tot din aceeaşi cauză! 

Asociaţia de Proprietari a dat-o în judecată pentru o datorie în valoare de aproximativ 5.000 de lei, iar magistraţii Judecătoriei Sector 4 au dat şi o decizie la începutul lunii decembrie prin care o obligă pe Vica să achite suma, dar şi penalităţile de întârziere, plus cheltuielile de judecată.

Până acum însă, datoria s-a dublat, iar la avizierul blocului, Vica apare cu o restanță în valoare de 10.000 de lei!

„Este singura persoană din bloc care are datorii atât de mari la întreţinere şi, în plus, e şi rău platnică. Doar dând-o în judecată am reuşit să recuperăm anumite datorii la întreţinere, credeţi-ne că ne-am săturat şi noi de aceste procese. În toamna lui 2017 a avut două popriri cu executare judecătorească pentru datorii în valoare de 17.000 de lei, iar aceşti bani i s-au luat din cont. Bineînţeles că de atunci a acumulat alte datorii şi a trebuit din nou prin Asociaţia de Locatari să deschidem un alt proces pentru a recupera pagubele. Din cauza ei au de suferit şi ceilalţi locatari”,a  spus administratora blocului.

„Eu nu mă pot înţelege cu ea. Este o femeie arţăgoasă şi cu toţi vecinii din bloc se ceartă şi le face procese, nu doar mie. Probabil pentru faptul că sunt vedetă face lucrurile astea. Eu ce să zic, mă bucur că i-am dat doamnei de lucru, are şi ea o ocupaţie. Chiar aş ruga-o să îmi mulţumească că i-am dat o ocupaţie. Vreau să vă spun că eu în decembrie am achitat prin bancă peste 17.000 de lei pentru întreţinere. Nu înţeleg despre ce datorie vorbeşte şi pentru ce m-a dat încă o dată în judecată. Este adevărat că nu ştiu pe ce luni am achitat şi nici nu am fost la avizier să văd tabelul la întreţinere”, s-a apărat vedeta.
 

Citeşte mai multe despre:   vica blochina