Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Viața lui Marcel Pavel, după COVID-19. Prin ce schimbări a trecut artistul și ce planuri de viitor are

Viața lui Marcel Pavel, după COVID-19. Prin ce schimbări a trecut artistul și ce planuri de viitor are

Un articol de: Adela Iacob - 30 Iul 2020, 13:46
FOTO: Facebook Vedete

Marcel Pavel a avut parte de cumpăna vieţii lui după ce în urmă cu câteva săptămâni a trebuit să lupte cu cea mai terifiantă maladie a momentului. Din fericire, artistul s-a vindecat de COVID-19 şi îşi continuă recuperarea departe de tumultul Capitalei.

Într-un interviu acordat revistei VIVA Marcel Pavel povesteşte cum l-a schimbat încercarea prin care a trecut.

“Încerc să am măsură în toate”

“Mi-am propus să am mult mai multă grijă de mine, să am un stil de viață cât mai sănătos şi mai echilibrat, mai ales că diagnosticul meu a presupus un tratament foarte dur”, spune artistul în vârstă de 60 ani, care a ales să se retragă la Câmpulung, oraşul său de suflet pentru recuperare.

Marcel Pavel spune că odată cu internarea la Matei Balş a descoperit că suferă şi de hipertensiune, iar acum are în reflex să îşi măsoare şi tensiunea de două ori pe zi. Viaţa post-covid presupune pentru artist şi multe restricţii pe care încearcă să le respecte cât mai bine.

“Am un regim echilibrat şi încerc să am măsură în toate. Zilele acestea am încercat să îmi încarc cât mai mult bateriile alături de familia mea, să petrecem timp de calitate împreună, în natură, în zone cât mai liniştite şi mai frumoase”, spune Marcel Pavel.

“M-am trezit din ghearele morții”

Cântăreţul a povestit şi despre punctul culminant pe care l-a simţit în lupta cu boala, când ajunsese la capătul puterilor:

“Am avut două nopți cumplite şi am avut cumva sentimentul că m-am trezit din ghearele morții. Dar Dumnezeu m-a ajutat şi am scăpat şi nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta! ”