Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Vești bune pentru Ciprian Marica. Instanța a decis eliminarea din online a filmulețului în care apare alături de nevasta unui la prieten, la un hotel din Cluj

Vești bune pentru Ciprian Marica. Instanța a decis eliminarea din online a filmulețului în care apare alături de nevasta unui la prieten, la un hotel din Cluj

Un articol de: Adela Iacob - 26 Feb 2021, 19:25

Judecătorii au dispus ștergerea din mediul online a filmării în care Ciprian Marica apărea în prospo, la un hotel dihn Cluj. Fotbalistul fusese prins cu nevasta unui prieten, iar anul trecut, filmarea a stârnit un întreg scandal mediatic.

Tribunalul Cluj a decis înlăturarea imaginilor, pe motiv că acestea încalcă dreptul la viața privată, scrie Clujust.ro.

„Dispune, de urgenţă şi fără trecerea unui termen (…) înlăturarea provizorie din mediul online (..) până la solutionarea definitivă a dosarului de fond aflat pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca (…) a articolelor si a postărilor în întregimea lor, precum si a comentariilor la acestea, în care apar detalii legate de viata privată/intimă a reclamantei”, se arată în decizia instanței, potrivit sursei citate mai sus.

Ana Muntean, femeia alături de care a fost surprins Ciprian Marica este cea care a făcut sesizarea în instanță.

„Interzicerea provizorie a încălcării dreptului fundamental al reclamantei la viata privată prin interzicerea pârâtilor să mai publice, în mediul online sau în scris, în întregime sau parțial, a înregistrării video la care s-a făcut referire, în care reclamanta este prezentată în ipostaze legate de viața sa privată/intimă, precum și a oricărei alte imagini cu reclamanta, preluată de pe acest video, sau să le difuzeze în cadrul unor emisiuni TV sau alte canale media, până la solutionarea definitivă a dosarului de fond aflat pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca”, se mai arată în sesizare, potrivit sursei citate.

În 2020, Ziarul de Cluj a publicat o înregistrare video, în care fuseseră surprinși Ciprian Marica și Ana Muntean, soția lui Florin Muntean, în timp ce se aflau la un hotel din Cluj. Imaginile au devenit rapid virale în mediul online, ducând la un întreg scandal, dar și o mulțime de imagini și meme-uri amuzante.

Citeşte mai multe despre:   ciprian marica