Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete DRAMA momentului în muzică! Bietul FUEGO! Trupul a cedat pe scenă în văzul tuturor! Fanii sunt ȘOCAȚI

DRAMA momentului în muzică! Bietul FUEGO! Trupul a cedat pe scenă în văzul tuturor! Fanii sunt ȘOCAȚI

Un articol de: Stirescu.ro - 15 Mar 2019, 10:49
sursa foto: Facebook Vedete

Fuego s-a prăbușit pe scenă în concertul de la Chișinău. Artistul a fost profund impresionat de publicul numeros care a participat la spectacolul său.


„A fost copleșitor pentru mine, o adevărată sărbătoare, care a încununat toată muncă depusă în anii aceștia! Cu publicul basarabean există întotdeauna o chimie, o anumită legătura! Am încercat să ofer un regal al muzicii și am avut parte de cele mai frumoase și depline emoții, mai ales că am încercat să păstrez linia care m-a consacrat, cea a promovării sentimentelor de unire! 

Împreună cu Angry Band și Orchestra Fraților «Advahov» am reușit să aducem bucurie oamenilor! S-a muncit enorm de mult, a fost o producție-eveniment, lucrată cu profesioniști, în timp record și le mulțumesc tututor celor implicați, dar în special lui Vasile și Vitalie Advahov, bunii mei prieteni și colaboratori, alături de care am amintiri superbe pe scena basarabeană! 

Mulțumesc și invitaților mei, artiști-emblemă ai Republicii Moldova: Yan Raiburg, Adriana Ochisanu, Igor Cuciuc, Surorile Osoianu, Olga Ciolacu și desigur, maestrul Eugen Doga, alături de care am dat naștere unor momente de colecție pe care le veți putea vedea în curând, lunile ce vin! Mi-a fost dor de publicul meu basarabean, ca unui zid de o fereastră!”, a declarat Paul Surugiu pentru cancan.ro.

Artistul a leșinat la un moment dat și a căzut pe scenă.
 

Citeşte mai multe despre:   fuego  -   paul surugiu