Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Conflictul dintre Kanye West și Taylor Swift continuă! Tocmai acum s-a aflat adevărut despre controversatul apel telefonic din anul 2016

Conflictul dintre Kanye West și Taylor Swift continuă! Tocmai acum s-a aflat adevărut despre controversatul apel telefonic din anul 2016

Un articol de: Adela Iacob - 22 Mar 2020, 11:20

Apel telefonic din 2016 dintre Kanye West și Taylor Swift, care a zguduit lumea muzicii pop, aprinzând un conflict cu privire la posibilitatea ca rapperul să primească permisiunea cântăreței de a include un vers compromițător despre ea în următoarea lui melodie, a reapărut sâmbătă pe Twitter.

Kanye West a sunat-o pe Taylor Swift să-î spună că vrea să introsucă un vers controversat despre ea. Agitația cauzată de apelul telefonic a apărut pentru prima dată când Taylor Swift a pretins că Kanye West nu i-a spus niciodată că plănuia să introducă versul respectiv, potrivit nypost.com.

Soția lui West, Kim Kardashian, a postat ulterior un clip editat al apelului telefonic dintre cântăreți, în care părea că artista și-ar fi dat acceptul pentru acel vers. Kardashian a catalogat-o drept „șarpe”, la acea vreme.

Acum, a apărut varianta complete a conversației, care arată o cu totul altă poveste și mulți oameni în cataloghează pe West drept un mincinos, pe Twitter.

Aici, West pare să-I explice lui Swift că el plănuiește să facă un vers controversat despre ea la începutul cântecului.

„Nu cred că este răutăcios versul. Să spunem, uh… și chestia amuzantă, când am cântat asta pentru prima dată, iar soția mea a auzit, ea a fost ceva de genul „Huh? Asta e super”, iar apoi când Ninja din Die Atwoord l-a auzit, el a fost ceva de genul „Oh, Dumnezeule! Asta este cel mai nebunesc lucru! De aia îl iubesc pe Kanye”… și acum, se pare că este versul favorit al soției mele. Am vrut doar să-ți dau doar o idee despre asta” , a adăugat West.

După ce acesta i-a spus versul, Swift a râs și a spus: „Asta nu este răutăcios”.

Dar artista nu și-a dat acceptul.

„Trebuie să mă gândesc la asta. Când auzi ceva pentru prima dată, trebuie să te gândeși la asta, pentru că este absolut nebunesc”, a spus Swift.

 După care, West și-a lansat melodia. Fanii cântăreței au folosit ultima versiune a clipului cu respectiva conversație pentru a o declara pe Swift învingătoare.

 

Citeşte mai multe despre:   kanye west  -   Taylor Swift