Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Toate femeile și-ar dori un soț ca el! Oana Zăvoranu este cea mai norocoasă femeie:"Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie"

Toate femeile și-ar dori un soț ca el! Oana Zăvoranu este cea mai norocoasă femeie:"Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie"

Un articol de: Stirescu.ro - 14 Iun 2019, 08:52

Fire vulcanică, dar pasională, Oana Zăvoranu pare că nu s-a schimbat foarte mult, însă nu este chiar aşa. Privită mai îndeaaproape, mai în profunzime, Oana a găsit acel ceva ce pare că i-a lipsit dintotdeauna: echilibrul.

BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! CORINA BUD A RENUNȚAT COMPLET LA HAINE! POZA PUBLICATĂ PE O REȚEA DE SOCIALIZARE ÎNTRECE ORICE MĂSURĂ (FOTO)

Vedeta a impresionat audienţa de fiecare dată, fie cu talentele sale în ale actoriei șl cântării, fie cu ieşirile sale furtunoase. A fost mereu autentică, dorită, dezamăgită, a experimentat mai toate sentimentele omeneşti, însă niciodată nu a întâlnit la un bărbat atât de multă răbdare, atât de multă perseverenţă, atât de multă iubire pură, chiar şi după ce "uraganul Oana" trecea prin zonă, scrie spynews.ro. 

BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! SMILEY A FOST PĂRĂSIT OFICIAL! DECLARAȚII FĂRĂ PRECEDENT: ''UN MOMENT NEAȘTEPTAT...''

"Dacă mi-ar zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă, şi îmi intra pe geam. Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie. A fost foarte perseverent. Voi ştiţi doar 10% din lucrurile pe care i le-am făcut" a spus Oana Zăvoranu. 

OANA ROMAN, UMILITĂ TOTAL! TOTUL A FOST FĂCUT PUBLIC! ''ATUNCI CÂND ÎȚI IEI ȚEAPĂ''

De asemenea, Alex Ashraf, soţul Oanei Zăvoranu a dat dovadă de mult tact şi multă încredere în calităţile şi sentimentele sale. 

TRAGEDIE LA EMISIUNEA CHEFI LA CUȚITE: DIN PĂCATE, E VORBA DE ÎNDRĂGITUL BUCĂTAR CĂTĂLIN SCARLATESCU...

"Nu ar fi fost bine dacă aborda varianta macho cu mine. A gândit foarte bine, răbdător, perseverent, deoarece doar aşa poţi îmblânzi fiara. A avut abilitatea de a vedea în viitor mai bine decât mine, care eram tulbure atunci. Nu îmi făceam planuri de termen lung, dar el a reuşit. A funcţionat la capacitate maximă. Toată lumea îmi spune că m-am schimbat mult, în bine. Îmi oferă iubire pură. A trecut un test. A avut nişte milioane de euro pe care le-a luat de la bancă. Putea să aleagă altă cale, să plece de lângă mine. Dar nu a făcut-o, a demonstrat că mă iubeşte, am zis "wow". Este un bărbat unul la un milion", a completat Zăvoranca.

Citeşte mai multe despre:   oana zavoranu