Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Vedeta show-ului Mythbusters, Grant Imahara s-a stins din viață fulgerător

Vedeta show-ului Mythbusters, Grant Imahara s-a stins din viață fulgerător

Un articol de: Adela Iacob - 14 Iul 2020, 12:09

Actorul și inginerul pasionat de robotică, Grant Imahara, a murit la 49 de ani, în urma unui anevrism cerebral.

 


Apropiații lui Grant Imahara sunt devastații de vestea morții

 

Mesajele de condolențe au curs pe în mediul online la aflarea veștii că celebrul inginer s-a stins din viață.

„O mare pierdere. Am rămas fără cuvinte. Am făcut parte din două familii mari cu Grant Imahara în ultimii 22 de ani. Grant a fost un inginer cu adevărat geniar, dar și doar o persoană atât de generoasă, pritenoasă și blândă. Lucrul cu Grant a fost atât de distractiv. Îmi va fi dor de prietenul meu. ",a  spus Adam Savage, fostul prezentator de la „MythBusters”, pe Twitter.

 

"Suntem întristați să auzim această tristă veste despre Grant. El a fost o parte importantă a familiei noastre Discovery și un bărbat cu adevărat minunat. Gândurile și rugăciunile noastre merg la familia sa", a anunțat echipa Discovery.

 

 

Grant Imahara a spulberat sute de mituri urbane 

 

 

Inginer în robotică, Imahara a fost luat în echipa spulberatorilor de mituri de pe Discovery, în sezonul trei, unde a amestecat știința cu un strop de nebunie, ca să creeze roboțiii necesari testării scenariilor din cadrul show-ului. Astfel, el a pus la încercare legendele urbane, uneori cu rezultate explozive.

De când s-a alăturat echipei, în ianuarie 2005, Grant a testat sute de mituri și nu s-a ferit de provocări precum înotatul cu rechini, zborul atârnat de cordele  unui elicopter, întâlnirea cu 25 de tarantule. Inginerul a reușit și să arunce un BMW dintr-o aeronavă, să despice o mașină în jumătate folosind o rachetă, să distrugă nenumărate mașini în numele științei și să inventeze mulți roboți. 


În 2014, Imahara a părăsit emisiunea alături de colegii Kari Byron și Tory Belleci pentru serialul Netflix de scurtă durată, „White Rabbit Project”. Acesta a investigat subiecte interesante, precum evadări din închisoare, jafuri și arme din cel de-al doilea război mondial.