Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete ȘOC în showbiz: Vali Bărbulescu a DAT TOTUL din casă! „Am fost cu Lili Sandu timp de...”

ȘOC în showbiz: Vali Bărbulescu a DAT TOTUL din casă! „Am fost cu Lili Sandu timp de...”

Un articol de: Alexandra Cismaru - 22 Mar 2019, 13:08

Emoţii mari pentru Lili Sandu, care joi seara a stat cu sufletul la gură urmărind la TV duelul dintre Vali Bărbulescu şi Silviu Ţolu, fostul şi actualul ei iubit.

S-a dus o luptă crâncenă de forţă, echilibru şi îndemânare din care partenerul mai mic cu 13 ani decât actriţa a ieşit învingător, potrivit click.ro.

ADIO, MAESTRE! MULȚI ROMÂNI ÎI VOR SIMȚI LIPSA! MARELE ACTOR A MURIT! VESTEA ȘOC A ZILEI

Dj-ul şi omul de televiziune, care s-a apropiat mult de Silviu Ţolu, la Fermă a făcut o dezvăluire surpriză despre fosta lui iubită Lili Sandu, actuala parteneră a lui Ţolu, cel pe care l-a ales la duel.
Iubiţii lui Lili Sandu au intrat la duel joi seara la Fermă. Vali Bărbulescu l-a ales pe Silviu Ţolu, pentru lupta din arenă, fiind o opţiune pe care el a făcut-o şi pentru a demonstra cine este mai puternic în faţa unei femei la care a ţinut mult.

Prieteni în competiţie, cei doi au vorbit mult despre pasiunile lor comune, dar se pare că nu doar moda şi fotografia se numără printre hobby-urile preferate, ci şi gustul pentru femeile frumoase.

LACRIMI ÎN TEATRUL ROMÂNESC! ULTIMA DORINȚĂ A LUI FLORIN PIERSIC! DA, DIN PĂCATE, INFORMAȚIA ESTE ADEVĂRATĂ

Într-o discuţie cu Otinela Sandu, colega lui din Fermă, Vali Bărbulescu a lăsat să-i scape o informaţie din trecutul lui amoros. 

„Am fost cu Lili (n.r. Sandu). Mă gândesc dacă să-i spun (n.r. lui Silviu Ţolu) sau nu. Am fost un an cu ea", a povestit Vali Bărbulescu. Întrebat de Otinela dacă actruiţa este dincolo de o femeie frumoasă şi o tipă de la care a avut ce să înveţe în timpul relaţiei, Bărbulescu s-a abţinut să mai facă alte comentarii. În trecut, omul de televiziune nu era însă la fel de discret.

JALE MARE la PRO TV! A MURIT în această noapte! Anunțul DECESULUI a fost CONFIRMAT!

Citeşte mai multe despre:   Lili Sandu  -   Vali Barbulescu