Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Val de mister în jurul Oanei Zăvoranu: A dat-o uitării pe mama ei?! Se pregătește să aducă pe lume un copil

Val de mister în jurul Oanei Zăvoranu: A dat-o uitării pe mama ei?! Se pregătește să aducă pe lume un copil

Un articol de: Adela Iacob - 30 Oct 2020, 22:26

Oana Zăvoranu, una dintre cele mai controversate vedete din România, a făcut confesiuni emoționante despre moartea mamei sale, dar și despre câteva proiecte pe care le pregătește. Actrița a dat de înțeles că și-ar lansa o colecție de haine și a vorbit despre conceperea unui copil cu soțul ei, Alex Ashraf.

La cei 47 de ani, Oana Zăvoranu și-a provocat fanii pe Instagram la o sesiune de curiozități. Faimoasa brunetă a fost întrebată de către unul dintre admiratorii ei cum a trecut peste decesul mamei sale. 

Timpul vindecă totul”, a răspuns actrița, fără să facă alte precizări.

Mărioara Zăvoranu a murit în data de 17 aprilie 2015 la Institutul Clinic Fundeni, unde era internată din cauza mai multor afecţiuni. Mama Oanei Zăvoranu avea 66 de ani. Mama Oanei Zăvoranu avea insuficienţă renală cronică şi era în programul de hemodializă. De asemenea, Mărioara Zăvoranu avea boli cardiace şi hepatice.

De asemenea, Oana Zăvoranu a vorbit și despre cariera sa muzicală, la care a renunțat de mulți ani.

“La asta nu prea m-am mai gândit, dar cum multă lume mi-a zis că ar fi bine să mai fac niște piese, poate chiar am să fac ceva… surpriză”, a declarat Oana Zăvoranu, conform Cancan.ro.

De-a lungul anilor, bruneta a fost întrebată în repetate rânduri când va veni ziua în care va deveni mămică, mai ales că aceasta este căsătorită de câțiva ani cu soțul ei, Alex Ashraf, alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire, bazată pe încredere și sinceritate, cel puțin așa susțin cei doi îndrăgostiți. 

În sesiunea de întrebări de pe Instagram Stories, fanii au adus din nou în discuție acest subiect. Cu toate că s-a speculat că Oana Zăvoranu ar vrea să înfieze un băiețel, aceasta a demontat această idee.

 “Dacă poți face un copil, de ce să adopți?”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Faptul că împărtășesc cu voi multe din viața mea, nu înseamnă că vorbim și despre ce trebuie fac eu în patul meu. Și în mod constant, întrebarea asta vine numai de la țărănci înapoiate, care cred în mintea lor că scopul vieții este să faci 100 de copii, să stai numai călăre zi și noapte și să te fălești după cu ei !?”, a afirmat vedeta, în urmă cu ceva timp.

„Uite că nu vreau, că nu e momentul încă, că nu simt și că nu e treabă voastră. Ok ? Întrebare mega comunistă și impertinență zilnic pusă. Mă și vedeți pe mine făcând sondaje în rândul populației „Când credeți că ar trebui să am și eu copii?”, a spus Oana. 

 

Citeşte mai multe despre:   oana zavoranu