Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Va urma o TRAGEDIE imensă, în România?! Profeția care ÎNGROZEȘTE toată țara! Dacă stai într-un bloc de 4-5 etaje, ești în pericol

Va urma o TRAGEDIE imensă, în România?! Profeția care ÎNGROZEȘTE toată țara! Dacă stai într-un bloc de 4-5 etaje, ești în pericol

Un articol de: Stirescu.ro - 05 Apr 2019, 09:50

Maria Ghiorghiu anunță o nouă tragedie. Cunoscuta clarvăzătoare, care ar fi prezis incendiul din Colectiv și moartea judecătorului Mustață, e convinsă că tragedia va veni.

MIHAELA RĂDULESCU S-A DAT DE GOL! O PRACTICA ÎNAINTE SĂ AJUNGĂ CELEBRĂ! AȘA ÎȘI RACOLA CLIENȚII (GALERIE FOTO)

O nouă tragedie a fost anunțată de către celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu. Ea ar fi prezis incendiul din Colectiv și moartea judecătorului Mustață, iar acum e convinsă că o nouă tragedi va avea loc.

DOLIU LA PRO TV! ANUNȚ ȘOC DESPRE PAVEL BARTOŞ! DIN PĂCATE, ACUM TOTUL SE CONFIRMĂ!IMAGINI DE LA LOCUL TRAGEDIEI (GALERIE FOTO)

„În această dimineață, mă trezește o lumină albă și strălucitoare care-mi luminează înspre Răsărit un bloc de doar câteva etaje, (până la 4-5 etaje ), bloc ce era înconjurat de un fum dens și totodată ușor transparent, și din spatele căruia ieșeau două valuri înalte de fum negru.

BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! BIETUL SMILEY! S-A ÎNTÂMPLAT LA VOLAN! AVEA VITEZĂ MARE ( GALERIE FOTO)

Toată această clădire, dragilor, era cuprinsă de jur împrejur de acest fum ca o ceață densă, iar cele două valuri de câțiva metri înalte, valuri de fum negru, se înălțau spre Cerul ce părea a fi de noapte sau putea fi și zori de zi. Oricum nu era zi plină.

Din nefericire dragii mei, vom auzi de o asemenea Tragedie, Căci o Tragedie va fi, care se va petrece înspre Răsărit.
Ce va arde acolo, sau ce accident de orice fel va fi, vom afla împreună. Să nădăjduim că nu va fi ceva grav ,care să afecteze oamenii locului și omenirea în general. Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului să ne apere de toate câte ne-ar aduce suferință și lacrimi”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei.