Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Unde a lucrat Neti Sandu înainte să vina la Pro TV. Nimeni nu și-ar fi imaginat-o în această postură

Unde a lucrat Neti Sandu înainte să vina la Pro TV. Nimeni nu și-ar fi imaginat-o în această postură

Un articol de: Adela Iacob - 11 Sep 2020, 13:25

Este de 25 de ani vedeta PRO TV şi unul dintre cei mai cunoscuţi astrologi ai ţării. Puţini sunt cei care ar vedea-o pe Neti Sandu într-o altă postură. Şi mai puţini sunt cei care ştiu ce job avea vedeta înainte de a se angaja în televiziune.

Vedeta a povestit pentru VIVA ce alt loc de muncă a avut înainte de intra în echipa emisiunii “Ora 7, Bună dimineața”.

 

A intrat în televiziune la 37 de ani

 

Neti Sandu nu s-ar fi gândit vreodată că va începe să lucreze în televiziune la 37 de ani. Mai simte şi azi emoţiile primei emisii, alături de Florin Călinescu în studioul matinalului Pro Tv.

„Prima zi a fost extraordinar de plină de emoții, o explozie de emoții, pentru că era prima dată când făceam parte dintr-o emisiune. Era matinalul „Ora 7, Bună dimineața'. Nu repetaserăm decât, eu cel puțin, vreo două săptămâni înainte și acum era directul, care era copleșitor. Și eram cu Florin Călinescu și după ce s-a terminat emisiunea ne-am strâns toți și am stat vreo 4 ore să analizăm cum a fost emisia și m-a întrebat cum m-am simțit și i-am zis că m-am simțit, nu știu cum eram, de parcă eram doamna Sanda Țăranu de la TVR” , a povestit Neti Sandu.

 

Are sau nu perucă Neti Sandu?

 

Cum de 25 de ani are aceeaşi coafură, look-ul lui Neti Sandu este aproape o marcă PRO TV. Mulţi au presupus că poartă perucă, iar Neti a ţinut să explice chiar ea adevărul din spatele celebrei coafuri. 

Da, am încercat să-mi schimb coafura. L-am lăsat și mai lung. Fiecare stilist pe care l-am avut a vrut să-mi schimbe tunsoarea. Și i-am spus foarte bine ‘schimb-o, dar aș vrea să-mi stea mai bine. Dacă reușești să-l faci să-mi stea mai bine eu sunt de acord. La un moment dat, un stilist mi-a zis că părul trebuie filat și să vezi ce frumos o să stea și că trebuie neapărat mult mai fresh, mult mai diferit. I-am dat voie și după aceea m-am întâlnit cu colegii și nu m-au recunoscut, dar nimeni nu a zis ‘îți stă mai bine, rămâi așa. 

...Dacă există o metodă ca eu să-l fac să stea perfect, de ce să fac să fie altfel? Dacă îl las să fie mai lung, părul în sine e foarte frumos, dar nu pot să spun că îmi stă mie bine", a explicat vedeta PRO TV. 

Citeşte mai multe despre:   neti sandu