Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Un nou atac în platoul emisiunii "Acces Direct". Mirela Vaida se teme pentru viața ei

Un nou atac în platoul emisiunii "Acces Direct". Mirela Vaida se teme pentru viața ei

Un articol de: Adela Iacob - 20 Mai 2021, 14:36

Mirela Vaida trăiește un adevărat coșmar, de când o femeie cu probleme pshice a atacat-o în platoul emisiunii "Acces Direct" cu un bolovan uriaș. Au trecut două luni de la incident, timp în care prezentatoarea TV n-a mai îndrăznit să iasă din casă neînsoțită. Totuși, agresoarea a plănuit uun atac identic cu cel din martie, joi. De data aceasta, femeia a fost observată la timp de echipa redacțională și oprită înainte să intre în platou, chiar dacă a apucat să spargă câteva geamuri.

"Antoanela, cea care a venit în direct să mă atace cu bolovanul, în urmă cu 2 minute a venit din nou, la ușa pe care noi o ținem acum încuiată, aceeași ușă pe care ea a mai intrat o dată cu bolovanul, dezbrăcată, cum o știți. Ne-a spart toate geamurile.

M-am speriat foarte tare pentru că se auzeau bolovani trântiți în geam. Efectiv, suntem terorizați. Mă simt terorizată și într-o continuă teroare și amenințare de către această femeie în numele căreia am depus nenumărate plângeri penale pentru amenințare, tenativă de omor", a spus Mirela Vaida, în timpul emisiunii. 

Frumoasa moderatoare a venit și în platoul emisiunii "Sinteza Zilei", unde a povestit că simte că viața îi este pusă în pericol, iar autoritățile nu iau nicio măsură.

„Am început să-i mulțumesc lui Dumnzeu pentru fiecare zi când ajung acasă. În momentul în care plec de acolo și mă schimb de haine eu sunt doar un om și sunt un om extrem de vulnerabil, sunt un om care de două luni de zile trece printr-o traumă de nedescris.

Sunt un om care nu vrea decât să ducă o viață normală, liniștită, sunt un om care vreau să trăiesc în țara mea, sunt un om care își iubește țara, își respecte țara, care își crește copiii să rămână în țară și îmi dau seama că statul nu mă iubește pe mine, mă pune într-un pericol încontinuu de două luni de zile.

Simplu fapt că cineva mă însoțește încontinuu îmi dădea o stare de nesiguranță. Vreau să mor când crede Dumnezeu de cuviință, dar nu așa, am crezut că acest stat mă va proteja, va avea grijă de familia mea, îmi va proteja copiii.”, a spus Mirela Vaida, la emisiunea de la Antena 3.

Citeşte mai multe despre:   mirela vaida  -   atac acces direct