Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete CUTREMURĂTOR! ULTIMA DORINȚĂ a Cristinei Țopescu, ÎNAINTE SĂ MOARĂ! Era gata să... (FOTO)

CUTREMURĂTOR! ULTIMA DORINȚĂ a Cristinei Țopescu, ÎNAINTE SĂ MOARĂ! Era gata să... (FOTO)

Un articol de: Andrei Ștefan - 14 Ian 2020, 07:39

Jurnalista Cristina Țopescu, fiica celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu, s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani.

BOMBA BOMBELOR! CUM FĂCEAU AMOR SOȚII CEAUȘESCU: "NU ERA NICIODATĂ MULŢUMITĂ!" TOVARĂȘA ÎȘI RIDICA POALELE ÎN CAP ȘI... (IMAGINI HALUCINANTE)

Aceasta locuia singură și a fost găsită decedată în casa sa, după ce o vecină a alertat autoritățile, spunând că nu a mai văzut-o de trei săptămâni.

Marius Chircă, reprezentantul asociației Kola Kariola și amicul Cristinei Țopescu a făcut niște mărturisiri de-a dreptul halucinante:

ADEVĂRUL DESPRE SINUCIDEREA CRISTINEI ȚOPESCU: “IAU UN SOMNIFER PUTERNIC, NU MAI REZIST ÎN LUMEA ASTA”! TOTUL A IEȘIT LA IVEALĂ

„Mă forțam să am răbdare să o ascult și să fac tot posibilul să o liniștesc. În momentele mai grele mă suna, puține mesaje și extrem de multe convorbiri cu ea. O linișteam de fiecare dată, se încheia convorbirea mulțumindu-mi, iar eu îi promiteam că o să fac ceva pentru cățeii ei, ba chiar spre sfârșitul anului 2019, eram la Curtea de Argeș unde am un sanctuar pentru cai, măgari, toți salvați. 

TRAGEDIE ÎN MUZICA POPULARĂ! MAREA CÂNTĂREAȚĂ A MURIT LA NUNTĂ! VESTEA A CĂZUT CA UN TRĂSNET (IMAGINI CUTREMURĂTOARE)

Am sunat-o cu video call, nu era chiar într-o stare bună în acel moment, era chiar înainte de alegerile prezidențiale, i-am arătat locurile, i-am arătat dealurile, munții Făgăraș, acolo am sanctuarul și mă rugase din suflet să caut un teren, poate chiar lipit de sanctuarul meu, pentru că intenționează să se retragă din televiziune. Găsise un contract la o altă companie și era foarte încântată”, a declarat Marius Chircă, în direct la România TV, citează Capital.ro

Regretata jurnalistă plănuia să se retragă din televiziune!

„Voia să se mute din București, intenționa și mi-a zis: „Mai am ceva rezerve, mi-aș face o căbănuță mică, să stau liniștită, să lucrez de pe laptop, să pot să-mi iau toți câinii de acasă și pe cei pe care îi îngrijesc pe stradă pentru că acolo voi fi ferită de furia acestor nenorociți care nu fac altceva decât să mă distrugă, chinuindu-mi animalele”, a mai declarat acesta.

Citeşte mai multe despre:   cristina topescu