Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Tuncay Ozturk, FOSTUL SOȚ al Andreei Marin, URMĂRIT DE POLIȚIE în TURCIA! Surorile lui, LUATE ȘI INTEROGATE! (FOTO)

Tuncay Ozturk, FOSTUL SOȚ al Andreei Marin, URMĂRIT DE POLIȚIE în TURCIA! Surorile lui, LUATE ȘI INTEROGATE! (FOTO)

Un articol de: Andrei Ștefan - 22 Mar 2019, 21:42

Terapeutul Tuncay, devenit cunoscut după ce s-a căsătorit cu Andreea Marin, are o poveste de viață uluitoare!

Într-un interviu pentru Antena Stars, acesta a vorbit despre familia rămasă în Turcia şi despre problemele cu care ei se confruntă în ţara natală.

„Am două surori şi şase nepoţi, trei de la una, trei de la cealaltă. Am o familie mare, dar pentru noi este o familie mică pentru că în Turcia, de obicei, sunt familii numeroase. Din partea tatălui meu am şase unchi şi patru unchi din partea mamei, iar cu toţii au cel puţin doi, trei copii, aşa că suntem o familie numeroasă.

„Nu am prea vorbit despre familie, din cauza unor situaţii mai complicate din Turcia şi nu i-am văzut de aproape trei ani. Nu am putut să-mi văd părinţii, nu am putut să merg în Turcia. Într-o zi o să merg în Turcia, când acolo va fi mai multă pace. Sunt unele motive politice, care afectează familia mea de acolo, pe surorile mele, mai exact, şi pe mine totodată, pentru că surorile mele au fost luate de poliţie şi puse să răspundă unor întrebări în legătură cu mine, întrebări de genul: De ce eşti prieten cu persoana aia, de ce ești prietenă cu cealaltă?", a declarat Tuncay, citează Spynews.

Citeşte mai multe despre:   tuncay ozturk  -   andreea marin  -   turcia