Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete S-A ÎNTÂMPLAT ÎNAINTE DE REUNIREA TRUPEI! Andreea Antonescu A SPUS ADEVĂRUL! ''Voi n-ați avut cum să vedeți asta...''

S-A ÎNTÂMPLAT ÎNAINTE DE REUNIREA TRUPEI! Andreea Antonescu A SPUS ADEVĂRUL! ''Voi n-ați avut cum să vedeți asta...''

Un articol de: Andrei Ștefan - 12 Iul 2019, 22:41

Recent, Andreea Antonescu și Andreea Bălan s-au reunit, iar trupa Andre a făcut din nou show, cu noua lor piesă, ”Reset la inimă”. 

ȘOC: ACESTA ESTE BILETUL DE ADIO LĂSAT DE MĂDĂLINA MANOLE, ÎNAINTE DE A SE SINUCIDE! ASTA DA RĂSTURNARE DE SITUAȚIE!

Pe blogul personal, Andreea Antonescu a explicat ce s-a întâmplat cu o noapte înainte de reunirea trupei. 

„Cu o noapte înainte de cel mai mare eveniment al anului, după cum l-au numit cei de la Cat Music, n-am dormit deloc. Pe la 4 dimineața puneam instastory-uri în care îmi exprimam emoția, bucuria față de eveniment. La 8:30, Andreea îmi răspundea, tot printr-un story, anunțându-mă că măcar ea e odihnită, că dormise buștean. M-am ridicat din pat, mi-am făcut cafeaua, am fugit la make-up și am ajuns la timp la Ambasador Events, nerăbdătoare să retrăiesc visul! Au început repetițiile, Andreea… un zâmbet toată… zic… de la odihnă o fi. A trecut o oră, au trecut două, eu relaxată toată, Andreea început să fie ”bossy” cu lumea din jur, iar eu nu înțelegeam motivul! 

MIHAI A MURIT! A FĂCUT INFARCT! ROMÂNIA, ÎN LACRIMI!

La un moment dat a venit la mine și mi-a zis…”Auzi, eu când mă panichez, încep să fiu bossy! Sunt deja???” ”Daaaaa”, zic, dar mă luase și pe mine panica! Ce Doamne iartă-mă ne facem dacă ne apucă pe amândouă stresul! Măcar una dintre noi trebuia să rămână cerebrală”, a detaliat artista. Într-un final, situația s-a calmat și totul a ieșit perfect la concertul de reunire al celor două fete Andre. „Ne-am înțeles din priviri, deși voi n-ați avut cum să vedeți asta. Avem încă în continuare micile noastre semne, doar din ochi sau gesturi, pe care voi de asemenea n-ați avut cum să le remarcați (când continuăm sincronul, când ne oprim, când și ce vorbim, când ”ne contrazicem”, în glumă, pe scena și până unde)… Toate acestea țin de bucătăria noastră, sunt micile noastre secrete! 

ȘOC ÎN SHOWBIZ! SFÂRȘITUL ERA INEVITABIL! PELINEL A FĂCUT ANUNȚUL! BORCEA, ÎN LACRIMI!

Vă zic cu mâna pe inimă… între noi două e o magie, clar! E ceva ce nimeni nu ne poate lua, așa cum am fost, cu bune și rele, e chimia dintre noi… și încă mai e, după 17 ani, la fel de puternică. Așa că nu ne rămâne decât să o recunoaștem, să ne-o asumăm și să mergem până la capăt, atât timp cât voi ne doriți împreună!”, a declarat jumătatea trupei Andre.

Citeşte mai multe despre:   andre   -   andreea antonescu  -   andreea balan