Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete TRIUNGHI amoros în MUZICĂ: S-au bătut pentru același BĂRBAT! Cântăreața a intrat în DEPRESIE: ‘Am ales pe cine nu trebuia’

TRIUNGHI amoros în MUZICĂ: S-au bătut pentru același BĂRBAT! Cântăreața a intrat în DEPRESIE: ‘Am ales pe cine nu trebuia’

Un articol de: Stirescu.ro - 29 Ian 2019, 11:47

Cântăreţele Dida Drăgan (72 de ani) şi Silvia Dumitrescu (59 de ani) au trăit poveste de dragoste cu chitaristului Florin Ochescu (66 de ani). Deși ambele artiste au câte un fiu cu Florin Ochescu, doar Silvia Dumitrescu a reuşit să îl păstreze în viața ei.

În 1979, Dida Drăgan a divorţat de rockerul Petre Magdin (75 de ani) şi s-a cuplat cu Florin Ochescu.

Dida Drăgan a trecut greu peste despărţirea de Ochescu. S-a luptat ani de zile cu depresia şi a recunoscut că a fost la un pas de soluţia extremă dacă nu avea un copil de crescut.

„Am ales pe cine nu trebuia. Nu m-a ales nimeni pentru femeia care sunt. O singură dată am fost îndrăgostită cu adevărat. Atunci am înţeles ce înseamnă să-ţi fugă pământul de sub picioare, să nu mai ştii cum te cheamă şi să-ţi bată inima ca un fluture”, declara Dida Drăgan, potrivit click.ro.

La rândul ei, Silvia Dumitrescu a apărut în viaţa lui Florin Ochescu în anul 1993, pe când aveau 34 de ani, respectiv 41.

„Ne-am îndrăgostit la prima vedere, la o petrecere. El mă plăcea foarte mult şi mă urmărea, era interesat dacă sunt cu cineva. Eram foarte buni amici şi m-a învăţat multe, iar relaţia noastră a început să fie mai mult decât o simplă amiciţie. La o altă petrecere, m-a invitat la el să vedem un concert al Tinei Turner. A pus caseta, dar n-am văzut nici până azi înregistrarea. Trei zile am stat la el. După ce ne-am căsătorit, ne-am contrazis, n-am găsit reţeta unei căsnicii perfecte, însă între noi există înţelegere, încă e umor în casă, râdem cu lacrimi, ne înţelegem necazurile unul altuia”, declară Silvia Dumitrescu.

Citeşte mai multe despre:   silvia dumitrescu  -   dida dragan