Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete TRAGEDIE în SHOWBIZ! CARMEN HARRA a făcut anunțul CUMPLIT: 'ADIO, maestre!' Ne va părăsi în 2019

TRAGEDIE în SHOWBIZ! CARMEN HARRA a făcut anunțul CUMPLIT: 'ADIO, maestre!' Ne va părăsi în 2019

Un articol de: Stirescu.ro - 08 Ian 2019, 09:16

Carmen Harra este cunoscută pentru  previziunile sale cutremurătoare despre vedetele din România. Ea a prezis faptul că până la finalul anului 2018, mai multe vedete își vor pierde viața.

"Anul 2018 e mult mai linistit decât 2017. Vor fi doua sau trei persoane foarte importante care vor disparea din permietru si din nefericire este extrem de dureros pentru ca nu se mai nasc oamenii ca ei, nu vor mai fi oameni de asemenea calibru.

În 2018 va veni o criza economica. Sa ne asteptam la ea la sfârsitul anului si va fi o criza brusca si foarte puternica si este consecinta faptului ca se produc aceste rupturi din punct de vedere politic”, a spus Carmen Harra.

Despre anul 2019, celebra prezicătoare a explicat că vor urma în România mișcări sociale profunde, asemănătoare cu evenimentele din 1989.

 „Anul 2019 este guvernat de cifra 3 și de planeta Jupiter. Va fi un an de stabilitate, dacă ne gândim la Biblie, la Cruce, la Sfânta Treime, triughiul este cel mai stabil element. Anul acesta va fi un an de rezoluție, în care multe dintre lucrurile începute în 2018 se vor rezolva în 2019. La 30 de ani de la Revoluție, o să vedem o manifestație puternică în România, o schimbare de Guvern, de regim, așa cum nu am mai văzut din 1989”, a susținut Carmen Harra, pentru sursa anterior menționată.

Pentru a nu îngrozi ascultătorii cu dezvăluirile sale, aceasta a ținut să puncteze, totuși, că nu vor exista pierderi de vieți omenești.

„Asta nu înseamnă că vor muri oameni, nu înseamnă că vor fi împușcături, dar anul acesta întreaga lume va fi zguduită pe plan politic. 2019 va intra în istorie, la fel cum a făcut-o 1989, vom avea parte de niște schimbări incredibile! Anul acesta va fi un dezastru economic. Căderi ca în 2019 nu s-au înregistrat de zeci de ani, probabil din 1929…S-au văzut deja, eu le-am anticipat cu un an înainte”, a mai adăugat clarvăzătoarea.

Citeşte mai multe despre:   carmen harra