Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete TRAGEDIE în România: Vor MURI în chinuri! CARMEN HARRA a făcut anunțul SUMBRU: Fanii îi vor simți lipsa

TRAGEDIE în România: Vor MURI în chinuri! CARMEN HARRA a făcut anunțul SUMBRU: Fanii îi vor simți lipsa

Un articol de: Stirescu.ro - 25 Ian 2019, 16:11

În România vor urma mișcări sociale profunde, asemănătoare cu evenimentele din 1989, este de părere Carmen Harra, cunoscută pentru previziunile sale cutremurătoare despre vedetele din România.

“Anul 2019 este guvernat de cifra 3 și de planeta Jupiter. Va fi un an de stabilitate, dacă ne gândim la Biblie, la Cruce, la Sfânta Treime, triughiul este cel mai stabil element.

Anul acesta va fi un an de rezoluție, în care multe dintre lucrurile începute în 2018 se vor rezolva în 2019. La 30 de ani de la Revoluție, o să vedem o manifestație puternică în România, o schimbare de Guvern, de regim, așa cum nu am mai văzut din 1989", a declarat Carmen Harra.

Aceasta a ținut să precizeze că românii trebuie să se aștepte la un dezastru economic. Așa cum nu s-a mai întâmplat de decenii în țara noastră.

“2019 va intra în istorie, la fel cum a făcut-o 1989, vom avea parte de niște schimbări incredibile! Anul acesta va fi un dezastru economic. Căderi ca în 2019 nu s-au înregistrat de zeci de ani, probabil din 1929. S-au văzut deja, eu le-am anticipat cu un an înainte", a mai spuz clarvăzătoarea vedetelor.

Carmen Harra este cunoscută pentru  previziunile sale cutremurătoare despre vedetele din România. Ea a prezis faptul că până la finalul anului 2018, mai multe vedete își vor pierde viața.

"Anul 2018 e mult mai linistit decât 2017. Vor fi doua sau trei persoane foarte importante care vor disparea din permietru si din nefericire este extrem de dureros pentru ca nu se mai nasc oamenii ca ei, nu vor mai fi oameni de asemenea calibru", a spus aceasta.

Citeşte mai multe despre:   carmen harra  -   romania