Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete TRAGEDIE în muzica populară: Lacrimi pentru MARIA CIOBANU! IONUȚ DOLĂNESCU a pregătit COLIVA! România, în stare de ȘOC

TRAGEDIE în muzica populară: Lacrimi pentru MARIA CIOBANU! IONUȚ DOLĂNESCU a pregătit COLIVA! România, în stare de ȘOC

Un articol de: Stirescu.ro - 10 Ian 2019, 09:10

Ionuț Dolănescu, fiul cel mare al lui Ion Dolănescu, se va ocupa de organizarea parastasului pentru pomenirea celebrului cântăreț, la 10 ani de la dispariția acestuia.

Totul va avea loc pe data de 19 martie. Din păcate,Ionuţ și mama sa, Maria Ciobanu, nu vor fi prezenți la pomană, întrucât statutul de rezident pe care îl deţine în SUA îl obligă să stea 6 luni pe an, scrie click.ro.

În paralel cu evenimentul pregătit de Ionuț Dolănescu, fratele său mai mic, Dragoş Dolănescu, ajuns deputat în Costa Rica, vrea să organizeze cu o zi mai devreme un alt parastas.  

Ambele parastase vor fi oficiate de duhovnicul lui Ion Dolănescu, Emil Cărămizaru, parohul bisericii Sf. Gheorghe Nou, de la kilometrul 0 al Capitalei, acolo unde vor avea loc cele două ceremonii.

Ionuţ şi Dragoş vor împărţi vin, colivă şi pachete cu mâncare de post, întrucât datele de 18 şi 19 martie se nimeresc chiar în postul Paştelui.

Citeşte mai multe despre:   ionut dolanescu  -   maria ciobanu  -   dragos dolanescu