Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete TRAGEDIE în showbiz! Este vorba despre RONA HARTNER! Medicii au început să o TĂIE! 'ERA CANCER'! Fanii mai speră într-o MINUNE

TRAGEDIE în showbiz! Este vorba despre RONA HARTNER! Medicii au început să o TĂIE! 'ERA CANCER'! Fanii mai speră într-o MINUNE

Un articol de: Stirescu.ro - 05 Mar 2019, 12:37

După ce, în urmă cu o săptămână, Rona Hartner a fost operată pentru îndepărtarea unei tumori la colon, vedeta a oferit detalii despre starea ei de sănătate.

Sunt bine, am trecut peste acest hop. Iubitul mi-a fost aproape, dar şi oamenii care s-au rugat pentru mine. Vineri m-am speriat, dar sâmbătă s-a schimbat totul pentru că am vorbit cu oamenii şi s-au rugat pentru mine. Am fost purtată de Dumnezeu, de Maica Domnului şi de rugăciunile voastre. Mai vin diseară la spital, iar joi mă externez definitiv. Acum merg la Scena Misterelor. Mă simt foarte bine, de duminică mi-au spus că pot să plec. Lunea viitoare îmi scot toate copcile. Nu am nevoie de tratament postoperatoriu. Era cancer, dar doctorul a tăiat ce trebuie.

I-am spus Lui Dumnezeu, dacă tu vrei să mai trăiesc iau viaţa ca un cadou, dacă nu îţi ofer ţie meritele vieţii. Am oferit şi viaţa, şi moartea. Dumnezeu a vrut să nu am nicio durere după operaţie. O să fiu mai puţin perfecţionistă, o să plâng mai puţin şi nu o să mă mai necăjesc şi nu-mi mai este frică de nimic”, a spus Rona Hartner la Antena Stars.

Citeşte mai multe despre:   rona hartner