Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Tot ce spun piesele lui The Weeknd despre Bella Hadid. Artistul dezvăluie întreaga poveste de dragoste în versuri

Tot ce spun piesele lui The Weeknd despre Bella Hadid. Artistul dezvăluie întreaga poveste de dragoste în versuri

Un articol de: Maria Zărnescu - 28 Mar 2020, 14:23
FOTO: Colaj Instagram Vedete

Una dintre cele mai controversate povești de dragoste de la Hollywood? Cu siguranță Bella Hadid și The Weeknd ocupă un loc pe listă!

Celebrul model și artistul au fost împreună din 2015 până în 2019, dacă nu punem la socoteală toate despărțirile și împăcările de pe parcurs. Hadid și The Weeknd și-au spus adio de mai multe ori pe parcursul acestor 4 ani, însă întotdeauna au revenit la sentimente mai bune, iar apoi au redevenit un cuplu.

Bella Hadid și The Weeknd au început să iasă din aprilie 2015, fiind surprinși la scurt timp de papparazzi la festivalul Choachella, unde au mers împreună. Hadid și artistul nu au avut nicio problemă și nu s-au ascuns niciodată de camerele de fotografiat. Relația lor a devenit rapid una oficială, iar cele două staruri erau nedespărțite, exact ca doi îndrăgostiți.

În luna decembrie a acelauși an, sora lui Gigi Hadid apare pentru prima dată într-un videoclip al artistului, „In the Night”. Hadid și The Weeknd au apărut la mai multe evenimente împreună, precum celebrul debut de pe covorul roșu  de la Grammy în 2016 sau de la Met Gala în același an. Numele lor a fost aproape mereu pe buzele fanilor, iar în social media au avut una dintre cele mai frumoase relații ale celebrităților.

Totul până în noiembrie 2016, când cei doi s-au depărțit pentru prima data, la scurt timp după ziua de naștere a Bellei, relata la acea vreme tabloidul People. Deși despărțiți, Hadid și The Weeknd ar fi rămas prieteni, iar artistul a lansat în aceeași perioadă albumul „Starboy”, ale cărui piese au fost interpretate și în celebra prezentare Victoria’s Secret, unde a reîntâlnit-o pe fosta lui iubită, modelul Bella Hadid într-o ținută absolut uimitoare. Toată lumea s-ar fi așteptat atunci la o împăcare, însă artistul a fost surprins sărutându-se cu Selena Gomez. Relația dintre cei doi artiști a durat câteva luni, iar după despărțire The Weeknd ar fi fost surprins părăsind apartamentul Bellei Hadid din New York.

În 2018 s-au împăcat oficial, însă povestea de iubire nu a durat, iar în 2019 s-au despărțit. Bella l-ar fi inspirat pe artist să scrie mai multe piese cu un puternic mesaj emoțional, iar acest lucru a fost sesizat și de fanii starului, odată cu lansarea albumului „After Hours”. După ce l-am ascultat și reascultat, am întocmit o listă cu versuri care ar putea face referire la Bella Hadid, tu ce părere ai?

„Too Late”

„Sources say that we are done, how would they know? / We are in hell, it is disguised as a paradise with flashing lights”  - relația controversată dintre cei doi a fost adesea documentată în presa tabloidă, iar surse apropiate ale celor doi au fost adesea citate de People, Pop Sugar sau US Weekly. Totuși, starul a preferat să își păstreze mereu viața amoroasă departe de gurile rele care și-au dat cu părerea de-a lungul timpului.

„Hardest to love”

„But I have benn hardest to love / You are tryna let me go, yeah / And I can see it” Relația dintre Hadid și Thw Weekdn nu a fost ușoară, având în vedere despărțirile și împăcările din toți cei patru ani. Având în vedere că modelul a mai fost surprinsă și întâlnindu-se cu Drake sau Odell Beckham Jr, potrivit tabloidelor străine.

„Scared to live”

"When I saw the signs, I shoulda let you go / But I kept you beside me / And if I held you back, at least I held you close." – după prima despărțire, cei doi au ales să rămână prieteni și să se viziteze în continuare, iar astfel mai devreme sau mai târziu au ajuns să formeze un cuplu, în 2017 după despărțirea lui The Weeknd de Selena Gomez.

„In your eyes”

"I tried to find love / In someone else too many times / But I hope you know I mean it / When I tell you you're the one that was on my mind, oh." – Nu credem să existe versuri mai reale și mai pline de însemnătate ca acestea. Artistul a încercat de câteva ori să se îndepărteze de Bella Hadid, iar cel mai cunoscut mod a fost relația cu Selena Gomez. Starul Disney însă se pare că nu a reuit să îl facă să o uite pe frumoasa brunetă.

„After Hour”

"Where are you now when I need you most? / I'd give it all just to hold you close / Sorry that I broke your heart, your heart." – versurile sugerează clar o dorința din partea artistului de a se împăca cu modelul Bella Hadid.