Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Tom Hanks și Rita Wilson s-au întors în SUA. Descoperă cum se simt acum cei doi actori, la două săptămâni după ce au fost testați pozitiv pentru COVID-19

Tom Hanks și Rita Wilson s-au întors în SUA. Descoperă cum se simt acum cei doi actori, la două săptămâni după ce au fost testați pozitiv pentru COVID-19

Un articol de: Maria Zărnescu - 29 Mar 2020, 12:07

Actorul Tom Hanks și soția sa, actrița Rita Wilson s-au întors în SUA, după ce au fost diagnosticați cu noul coronavirus la începutul lunii martie. Celebrul star din Forest Gump a anunțat pe Twitter că alături de soția sa, a revenit în Statele Unite. Hanks le-a mulțumit cadrelor medicale din Australia pentru efortul depus și mai ales pentru modul impecabil în care l-au îngrijit.

Hanks a distribuit mesajul pe contul oficial de Twitter, noaptea trecută. „Acum ne aflăm acasă, iar ca toți americanii continuăm să ne protejăm și ne distanțăm social. Le transmitem multe mulțumiri tuturor celor care au avut grijă de noi în Australia. Atenția și sfaturile lor au făcut posibilă întoarcerea noastră în america. Vă mulțumim și vouă, tuturor celor care ne-ați trimis mesaje și cânduri bune în această perioadă. Mii de mulțumiri din partea mea și a Ritei.”, a scris actorul.

#1

În data de 7 martie, Tom Hanks a anunțat public, tot pe Twitter că el și Rita au fost amândoi testați pozitiv pentru virusul SARS-CoV-2, iar atunci au intrat în autoizolare. Cei doi soți, în vârstă de 63 de ani, au rămas la domiciuliu în Australia, iar actorul și-a ținut fanii internauți informați cu privire la starea lui de sănătate. Hanks a oferit update-uri cu privire la starea lui de sănătate odată la câteva zile, tot pe Twitter.

#2

Pe parcursul celor două săptămâni, Hanks i-a sfătuit pe fanii să își păstreze calmul, să își ia toate măsurile de precauți și mai ales să trateze pandemia cu seriozitate, insistând că fiecare este responsabil să  se distanțeze social, iar acesta este modul în care oricine poate ajuta omenirea.

Cuplul format din Hanks și Wilson s-a simțit bine în majoritatea timupuli, cu excepția febrei, a stărilor de oboseală și a răcelii. Niciunui dintre cei doi actori nu a avut nevoie de ventilație.

#3

Tom Hanks se afla în Australia pentru filmările următoarei sale pelicule unui nou film Elvis Presley, al lui Baz Luhrmann, informează The Hollywood Reporter.

Hanks și Rita Wilson s-au căsătorit în 1988. Actorul se află la cea de-a doua căsătorie, în trecut trăind o poveste de dragoste încheiată cu un divorț cu actrița Samantha Lewes, alături de care are doi copii, Elizabeth Hanks și Colin Hanks.

Pe Rita Wilson, Tom Hanks a cunoscut-o pe platoruile de filmare de la Bosom Buddies, în 1981, iar 5 ani mai târziu, în 1986 cei doi porumbei își dezvăluie public relația, urmând ca în 1988 să se căsătorească. Împreună au doi copii, pe actorul Chet Hanks, în vârstă de 29 de ani și Truman Theodore în vârstă de 24 de ani.

Unul dintre cele mai emoționante momente, din timpul poveștii de dragoste dintre Hanks și Rita Wilson are loc în anul 1994, când celebrul actor este premiat cu o statuetă Oscar pentru Cel mai Bun Actor, în rolul din „Philadelphia”. La decernarea premiilor Hanks îi dedică realizarea soției sale Rita Wilson.

 

 

Citeşte mai multe despre:   tom hanks  -   rita wilson