Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Timothée Chalamet le-a adus un omagiu profesorilor. „Vă mulțumesc pentru eforturile curajoase de a mă învăța arta statisticilor” (VIDEO)

Timothée Chalamet le-a adus un omagiu profesorilor. „Vă mulțumesc pentru eforturile curajoase de a mă învăța arta statisticilor” (VIDEO)

Un articol de: Adela Iacob - 18 Mai 2020, 13:22
sursa Foto: IMDb Vedete

O parte dintre victimele pandemiei de coronavirus o constituie elevii, în special cei din anii terminali. Aceștia nu se pot bucura de o festivitate de absolvire ca la carte în care urmau să își ia rămas-bun de la o perioadă specială din viața lor.  Cu această ocazie, actorul Timothée Chalamet a ținut să le transmită un mesaj celor care pun punct unei perioade definitorii din viața lor anul acesta. De asemenea, acesta le-a mulțumit și profesorilor care l-au inspirat.

 

Timothée Chalamet le-a adus un omagiu profesorilor

 

Gest emoționant din partea actorului Timothée Chalamet.

În noaptea de duminică, actorul a luat parte la Graduate Together: America Honors the High School Class of 2020. Evenimentul a fost organizat de LeBron James, în colaborare cu elevi de liceu și  cadre didactice din Statele Unite ale Americii, potrivit E News.

În contextul pandemiei de coronavirus, își rup din timpul lor pentru a fi alături de absolvenții anului 2020. În seara de duminică, Timothée Chalamet s-a alăturat lui LeBron James, fostului președinte Barack Obama, care a ținut un discurs de început, Pharrell Williams, Jonas Brothers, H.E.R., Kevin Hart, Alicia Keys, Lena Waithe, Megan Rapinoe, Maren Morris și Olivia Wilde pentru absolvirea specială.

Actorul a empatizat cu elevii care se pregătesc de absolvire.

„Bună, promoției 2020. Sunt fericit că am șansa să mă aflu aici pentru a sărbători cu voi toți diseară. Nici nu pot să îmi imaginez cum au fost ultimele luni pentru elevi, să nu mai vorbim de cei din anii terminali, și care se află în imposibilitatea de a lua parte la festivitățile de absolvire.  Mă alătur absolvenților din promoția 2020 a liceului LaGuardia, care mă sprijină și le mulțumesc acelor profesori care ne inspiră”, a afirmnat Timothée Chalamet.

Timothée Chalamet a vrut să specifice numele a trei dintre profesorii care l-au inspirat pe el.

„Vreau să enumăr trei dintre cei care m-au inspirat pe mine: domnul Lobenhofer, doamna Faison și doamna Lawton. Vă mulțumesc pentru eforturile curajoase de a mă învăța arta statisticilor. Vă mulțumesc pentru tot”, a concluzionat actorul în vârstă de 24 de ani.

Timothée Chalamet le-a adus un omagiu profesorilor

Timothée Chalamet și Lily Rose Depp s-au despărțit

 

Timothée Chalamet forma împreună cu fiica lui Johnny Depp, Lily Rose Depp, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri. Însă, cei doi și-au întristat fanii odată cu apariția veștii despărțirii lor.

Timothée Chalamet și Lily Rose Depp erau împreună de un an de zile, iar vestea cum că cei doi s-au despărțit a venit după ce actorul a fost descris într-un interviu actordat revistei Vogue ca „singur în prezent”. Desigur, discuția a fost focusată pe cariera actorului decât pe viața sa personală. Motiv pentru care un se cunosc multe detalii.

Nu se cunosc motivele despărțirii pentru că aceștia au avut mereu o relație privată. Cu toate acestea, se crede că programul încărcat al celor doi și-ar fi spus cuvântul.

La un momendat, unii fani îl cuplaseră pe actor cu Selena Gomez din cauza unor fotografii cu cei doi sărutându-se care circulau pe internet. Clar speculațiile au fost false pentru că acele fotografii erau dintr-un film (A Rainy Day in New York) în care Selena Gomez și Timothée Chalamet erau un cuplu.

 

Citeşte mai multe despre:   Timothee Chalamet