Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete The Weeknd a lansat cel de-al patrulea album, la patru ani după fabulosul "Starboy". Artistul și-a transpus toate trăirile despre singurătate și răni sufletești

The Weeknd a lansat cel de-al patrulea album, la patru ani după fabulosul "Starboy". Artistul și-a transpus toate trăirile despre singurătate și răni sufletești

Un articol de: Adela Iacob - 01 Apr 2020, 15:20

"The Weeknd" a lansat un nou album, la sfârșitul săptămânii trecute. 

"After Hours" a fost lansat la ora 21, iar artistul s-a asigurat că fanii îl urmăresc printr-o numărătoarea inversă prin contul său oficial Twitter.

Artistul și-a schimbat look-ul  și stilul vestimentar, încercând să se regăsească pe sine după despărțirea de Selena Gomez. 

În melodiile din noul albumul se simt influenţele anilor '80, și vorbește despre singurătate, răni sufletești și viața de noapte. Începe cu piese în care predomină vina pentru relații eșuate care nu mers mai departe de dormitor. Primele două melodii de pe album, "Heartless" și "Blinding Lights, fuseseră deja lansate spre deliciul fanilor.
"After Hours" este cel de-al patrulea album al cântărețului și vine la patru ani după ' 'Starboy', care a câștigat un Grammy pentru cel mai bun album urban contemporan. Noul album are 14 melodii și este primul nu include nici o colaborare.

Noua producție a fost anunțată pentru prima dată pe 6 noiembrie 2018 la deschiderea HXOUSE în Toronto, Canada. 

"Vreau să fiți primii care știu că acum lucrez la noul meu album. Capitolul 6 va veni în curând", a declarat el. 

Albumul fost denumit inițial Capitolul VI, pentru că urma să fie al șaselea „capitol” din cariera sa.

Abel Tesfaye este solist și producător și a castigat în cariere sa trei premii Grammy, opt premii Billboard si noua premii Juno si a colaborat cu unii dintre cei mai renumiți artiști din lume.

El a devenit cunoscut pentru stilul muzical construit în jurul unor producții încețoșate, creposculare" cu  ritmuri lente și ton ademenitor.

Citeşte mai multe despre:   the weeknd