Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Cine ar fi crezut?! Model de 100 de kilograme, pe coperta unei reviste glossy. Cum arată cea care îşi etalează cu mândrie... FORMELE (FOTO)

Cine ar fi crezut?! Model de 100 de kilograme, pe coperta unei reviste glossy. Cum arată cea care îşi etalează cu mândrie... FORMELE (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 29 Ian 2019, 22:37

Tess Holliday este una dintre marile modele XXL din lume, iar faima ei nu vine fără niște consecințe. 

Aceasta este frecvent criticată pentru greutatea ei, însă nu lasă cârcotașii să-i strice bucuria și mândria.

Tess Holliday a marcat, recent, o adevărată performață, potrivit spynews.ro.

A ajuns pe coperta unei reviste glossy, fiind primul model XXL care se poate mândri cu această realizare. Însă, au fost mulți oameni revoltați.

Tess Holliday a răspuns, însă, acestor critici.

„Nu ar trebui promovat așa ceva, nu ar trebui să dea de înțeles că este normal, acceptabil / Mulți o laudă că ar fi curajoasă. Acum e o dovadă de curaj să te îndopi cu înghețată? / Le transmite fetelor tinere că e în regulă să se îndoape cu prăjituri. Nu este un model sănătos pentru tineri…”, sunt doar câteva dintre comentariile răutăcioase.

„Niciodată nu pot să sărbătoresc un succes în cariera mea fără ca cineva să mă critice pentru greutatea pe care o am… Nu mi-a venit să cred că mi se întâmplă asta. Nici nu știu de câte ori am plâns de bucurie la ședința foto. Nu-mi venea să cred că o femeie cu un corp ca al meu poate să apară pe coperta unei reviste glossy…”, a scris Tess Holliday.

Citeşte mai multe despre:   Tess Holliday