Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Teo Trandafir, DECLARAȚIE TRANȘANTĂ despre fiica sa, MAIA! ''Sunt convinsă...''

Teo Trandafir, DECLARAȚIE TRANȘANTĂ despre fiica sa, MAIA! ''Sunt convinsă...''

Un articol de: Stirescu.ro - 18 Ian 2019, 15:22

Teo Trandafir își iubește fata mai mult decât orice pe lumea asta. Chiar dacă nu este mama naturală a Maiei, între cele două există o relație unică, cele două fiind și cele mai bune prietene.

Timpul trece, iar Maia nu mai este doar o copilă. Bineînțeles, se apropie vremea în care Maia îi va prezenta mamei ei un băiat care va reuși să o impresioneze. Alte fete de vârsta ei au deja prieteni, numai că, în cazul Maiei – lucrurile stau cu totul altfel. Încă nu a cunoscut… prima iubire, conform Cancan.

Această realitate sentimentală o mulțumește pe Teo Trandafir, cel puțin deocamdată. Din punctul ei de vedere, Maia are alte priorități acum.

„Sunt convinsă că alegerile Maiei vor fi cele corecte și sunt convinsă că o să-mi placă foarte mult băiatul pe care o să-l aducă acasă. Deocamdată, Maia are alte priorități, dar va veni și ziua aceea”, a decalarat ea, cu zâmbetul pe buze.

La întrebarea „cum percepe Maia faptul că mama ei este Teo Trandafir?”, vedeta a recunoscut că nu sunt doar avantaje.

”S-a născut așa, nu percepe altfel. Chiar o întreba o tipă cum e să fii fata lui Teo Trandafir, și eram și eu de față și mi-am dat seama că nu îmi pusesem problema atât de serios pe cât ar fi trebuit. Și i-a explicat doamnei respective că sunt avantaje, dar și dezavantaje, faptul că tu trebuie să demonstrezi mai mult decât alții, că tu trebuie să fii mai puțin contestabilă, pentru că se presupune că tu ești  fata lui Teo Trandafir și că ție ți se cuvin anumite lucruri. E ca la mine cu examenul de șofer. Când am dat eu examenul pentru permis, m-au ținut mult mai mult decât pe ceilalți concurenți, pentru că eram doamna Teo și în spatele meu era o mașină de Poliție. M-au dus pe un traseu pe care mergea toată lumea, doar că m-au ținut mult mai mult, tocmai ca să se asigure că doamna Teo nu face porcării”, a declarat vedeta pentru revista Viva!.