Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Tensiune maximă în familia Gabrielei Cristea! Tavi Clonda a făcut și cel de-al doilea test pentru coronavirus

Tensiune maximă în familia Gabrielei Cristea! Tavi Clonda a făcut și cel de-al doilea test pentru coronavirus

Un articol de: Adela Iacob - 26 Iun 2020, 13:05

Tavi Clonda a fost șocat de faptul că colegii lui de la emisiunea "Te cunosc de undeva" au fost testați pozitiv pentru noul coronavirus, mai ales că el are două fetițe mici acasă. 

 

Tavi Clonda, testat a doua oară pentru coronavirus

 

Artistul și-a făcut imediat testul pentru a afla dacă s-a infectat și el, însă norocul a fost de partea lui. Rezultatul a fost negativ, dar soțul Gabrielei Cristea tot nu a putut scăpa de grijile pricinuite de această problemă, așa că și-a mai făcut încă o dată testul, care a ieșit și de data aceasta, tot negativ. 

 

Gabriela Cristea a stat cu sufletul la gură până la aflarea rezultatelor

 

 Gabriela Cristea a povestit cum au fost pentru ei ultimele 10 zile, știind că există riscul să fie infectați cu noul virus.

„În acest moment, totul este bine, Tavi este în afara oricărui pericol, și-a făcut două teste, care au ieșit negativ, și, în sfârșit, putem răsufla ușurați. Nu vă ascund însă că ne-a fost foarte greu. Am stat cu sufletul la gură timp de zece zile. Am luat la rând etapele…Foarte dificil totul, fiindcă și-a pus amprenta partea psihologică. Am văzut și noi, am citit în amănunt, la unii coronavirusul se manifesta într-un fel mai ușor, ca o simplă gripă, însă la alții, se manifesta mult mai greu, cu intubare și stat la pat. Numai în pielea unor astfel de oamenii să nu fii… și să aștepți un rezultat. E îngrozitor”, a declarat Gabriela Cristea pentru WOWbiz.ro

De asemenea, aceasta a mai vorbit și despre fetițele sale și despre grijile pe care și le-au făcut pentru ele. Cei doi soți își cresc copilele singuri, fără vreun ajutor.

„Mă gândeam, Doamne…dacă Tavi și eu vom avea probleme, ce vom face cu fetele, ne vom interna toți patru! Micuțele noastre sunt obișnuite să fie libere, să se joace în curte, în mediul lor, nici nu voiam să mă duc mai departe cu gândul! Bine că totul este în regulă și putem sta liniștiți. Bine, eu știu că soțul meu s-a protejat cât a putut la filmări și contează lucrul acesta, însă, se putea întâmpla orice și oricui, doar vedem și noi cum este situația. Este foarte dificil pentru cei care au probleme, Tavi vorbește cu ei în fiecare zi și îi spun ce greu le este în spital”, a mai spus Gabriela Cristea.

Tavi Clonda a vrut să împărtășească fericita veste cu fanii săi după ce primul test pentru coronavirus a ieșit negativ.

„Salutare dragilor și mulțumesc pentru toate mesajele voastre. Vreau să va spun că deși situația nu este ușoară deloc, eu sunt bine, acasă, testul meu a ieșit negativ. Sunt cu gândul și cu inima la colegii mei de emisiune testați pozitiv. Sunt sigur că totul va fi bine! Suntem o echipa frumoasă și unită iar perioada această dificilă nu face altceva decât să ne unească și mai mult și să realizăm în curând cel mai tare sezon Te cunosc de undeva. Va pup și va îmbrățișez!”, a transmis la rândul lui Tavi Clonda.

 

Citeşte mai multe despre:   gabriela cristea  -   tavi clonda