Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete AȘA CEVA? TENORUL Cezar Ouatu vrea MANELE LA NUNTĂ! ''Aș aduce taraf, maneliști''

AȘA CEVA? TENORUL Cezar Ouatu vrea MANELE LA NUNTĂ! ''Aș aduce taraf, maneliști''

Un articol de: Andrei Ștefan - 11 Sep 2019, 16:35

Cezar Ouatu, concurent în noul sezon „Te cunosc de undeva”, a declarat că i-ar plăcea o nuntă tradițională, cu taraf și lăutari.

Viitoarea soție însă, Andreea Vilău, și-ar dori o nuntă într-un cadru romantic, pe o plajă exotică.

PANICĂ LA CONCERTUL LUI FUEGO! CE A PĂȚIT ARTISTUL CHIAR PE SCENĂ: „TREBUIA SĂ ȚIN OAMENII PÂNĂ...”

„Vom fi noi doi şi atât. Încă suntem în tratative. Aş face o chestie mix, şi tradiţională, aş aduce taraf, aş face şi câteva instrumentale populare, manelişti. Pe de altă parte, ne-am dori şi ceva pe o plajă, retras. Nu în România. Amândoi luăm deciziile. Există o chimie. Uneori eu sunt perfecţionist şi asta poate teroriza celălalt om. Ea e mai boemă, artistă”, a spus interpretul la „Star Matinal”, citează CanCan.

„Eu am zis la un moment dat că până la 40 de ani, nu am copii, dar cred că am sămânţă bună şi voi face tripleţi. Nu ştiu ce să zic… Ştii cum e, ce vrea şi Dumnezeu, dar ce ne dorim şi noi. Dacă avem un sufleţel e cel mai important şi ea este pregătită şi eu sunt pregătit mai mult ca niciodată să îmi asum o familie şi din tot sufletul îţi spun că îmi doresc cu adevărat o familie, adică nu vreau să fiu siropos, dar îmi doresc o familie, le-am trăit pe toate şi îmi doresc să mă bucur de fiecare succes, de fiecare floare, de fiecare glorie cu familia mea, care în momentul de faţă o constituie Andreea, mama mea, fratele meu… foarte puţini”, a mai declarat artistul.

BOMBĂ! CREAM A SPUS TOT ADEVĂRUL DIN SPATELE CAMERELOR DE LA ”FERMA”: ”M-AM SIMȚIT CA LA PUȘCĂRIE, AM ÎNDURAT FRIG ȘI AM MUNCIT EXTREM DE MULT”

Citeşte mai multe despre:   cezar ouatu  -   te cunosc de undeva