Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete TELENOVELA TURDA-VOICU, un nou episod: Cântărețul spune ce i-a făcut Nicoleta la aniversarea lui

TELENOVELA TURDA-VOICU, un nou episod: Cântărețul spune ce i-a făcut Nicoleta la aniversarea lui

Un articol de: Stirescu.ro - 12 Mar 2019, 10:36

La aniversarea lui Gheorghe Turda a cântat și Nicoleta Voicu. Cântărețul de muzică populară a povestit ce cadou i-a făcut fosta iubită.


„A cântat și ea și a cântat chiar foarte bine...Am primit foarte multe cămăși din partea bărbaților, sticle de băutură fină. 


Nicoleta nu știu ce cadou mi-a făcut , mi-a cumpărat ceva foarte frumos, o borsetă. Eu sunt omul borsetei! Petrecerea...s-a terminat pe la 2-3 noaptea, am și cântat.


Nu s-a dansat, nu s-a cântat de dans pentru că cei care au fost prezenți la aniversarea mea, nu le-am cântat nici hore nici sârbe și au venit mai relaxați așa, să le cânt eu. 


Astăzi a trebuit să rezolv niște probleme de sănătate de-ale surorii mele, s-a rezolvat foarte bine prin tratamentul pe care l-a început astăzi. Din punct de vedere sunt foarte mulțumit, și financiar. Am avut multe goluri, le-am achitat pe toate față de alte persoane și nu-mi place să rămând dator. 

Tata mi-a dat un sfat când a plecat în lume: să știi că vei întâlni foarte mulți prieteni, dar să știi să lași loc de bună ziua pe unde mergi și îți vei întâlni prietenii la drum lung și la bani. Eu sunt foarte bine, sănătos...” a spus Gheorghe Turda, la „Agenția VIP”. 

Citeşte mai multe despre:   gheorghe turda  -   nicoleta voicu