Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete TATAEE de la B.U.G. Mafia explică de ce a părăsit definitiv România! Vrea să dea lovitura vieții în SPANIA! Surpriză uriașă pentru fani

TATAEE de la B.U.G. Mafia explică de ce a părăsit definitiv România! Vrea să dea lovitura vieții în SPANIA! Surpriză uriașă pentru fani

Un articol de: Stirescu.ro - 21 Mar 2019, 18:11

Vlad Irimia (Tataee), fost membru al trupei B.U.G. Mafia, a explicat în premieră de ce a decis să părăsească România, în urmă cu mai bine de un an. Cântărețul s-a mutat în Barcelona împreună cu soția și copiii.

”Am plecat pentru copii, pentru soție și pentru puțină liniște pe plan profesional, ca să fac alte lucruri. Aici eram ciupit din toate părțile. Trebuie să facem aia, trabuie să facem aia… Acolo e un pic mai dificil să fiu accesat și pot să lucrez mai liniștit la ce-mi place mie, muzica mai precis. Pentru copii, voiam ca ei să trăiască într-un loc un pic mai liniștit, iar Bucureștiul devenise sufocant, și la propriu și la figurat. Din păcate, ceea ce se întâmplă aici nu e normal nici în sistemul de învățământ, nici în societate, în oraș, unde locuiam,” spune Tataee pentru protv.ro.

El a dezvăluit că în Spania nu a renunțat la vechea pasiune, lucrând în continuare pe cont propriu la noi proiecte muzicale. 

„E o situație foarte specială, într-adevăr. Eu, în Spania, nu muncesc, lucrez acasă, am o cameră în care fac muzică și îmi duc copiii la școală… și cumpăr lucruri pentru casă”, a spus Tataee.

Citeşte mai multe despre:   vlad irimia