Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Tântăreanu Jr., scandal la ceas de seară. A fost nevoie de intervenția poliției pentru a calma spiritele

Tântăreanu Jr., scandal la ceas de seară. A fost nevoie de intervenția poliției pentru a calma spiritele

Un articol de: Adela Iacob - 10 Feb 2021, 14:57

Scandal într-o parcare din Corbeanca, sâmbătă seară, unde protagonist a fost chiar fiul lui Cristian Țânțăreanu. Acesta ar fi intrat într-o altercație cu doi tineri, care s-a sfârșit cu intervenția agenților e poliție, potrivit cancan.ro. 

 

De la ce a pornit conflictul în care a fost implicat Dragoș Țânțăranu

 

Doi bărbați au oprit în zona în care Țânțăreanu Jr. deține un resaurant, atrași de un anunț de vânzare pus pe o mașină. Pentru că era trecut de ora 21.00 și era întuneric, unul dintre tineri a încercat să se uite în mașină, prin geamul lateral, cu lanterna de la telefonul mobil.

Atunci, Dragoș Țânțăreanu ar fi ieșit furios din local și, conform martorilor, ar fi început să-i înjure, să-i scuipe și să-i lovească „cu mâinile și picioarele”.

Unul dintre bărbați a sunat la 112, însă Țânțăreanu nu s-ar fi liniștit după apariția echipajului de poliție și ar fi fost amendat cu 200 de lei, pentru tulburarea liniștii publice.

Dragoș Țânțăreanu a mai fost implicat într-un scandal în 2010, în care a fost acuzat că ar fi bătut un bărbat, cu o scrumieră cu picior din lemn, pe motiv că acesta ar fi avut unele datorii neachitate. 

Citeşte mai multe despre:   dragos tantareanu  -   scandal