Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete DOAMNA TEATRULUI ROMÂNESC a plecat la ceruri! Alexandru Arşinel, ÎN LACRIMI! Incredibil ce a spus ÎNAINTE DE MOARTE

DOAMNA TEATRULUI ROMÂNESC a plecat la ceruri! Alexandru Arşinel, ÎN LACRIMI! Incredibil ce a spus ÎNAINTE DE MOARTE

Un articol de: Stirescu.ro - 15 Oct 2019, 18:58

Moartea marii actrițe Tamara Buciuceanu Botez a șocat lumea teatrului. Actorul Alexandru Arşinel spune că Tamara Buciuceanu a fost "o camaradă extraordinară, un om deosebit".

COȘMAR MONDEN! LACRIMI PENTRU CĂTĂLIN BOTEZATU! S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ OPERAȚIA EXTREMĂ! DIN PĂCATE...

"Am vorbit cu Tamara acum câteva zile şi îmi spunea că nu se simte prea bine. Era internată în spital, dar nu se plângea. Îmi spunea: 'Arşinică, nu mă simt prea bine'", a declarat Arşinel.

ADEVĂRUL DESPRE DIVORŢUL LUI CABRAL. DE CE A EŞUAT CĂSNICIA VEDETEI PRO TV

El a subliniat că Tamara Buciuceanu "era o mare tragediană, dar şi o mare artistă comică, era un monument de talent, cu glas, cu voce, cu şarm, cu bunătate, cu dăruire, un om extraordinar".

"Ne este greu, foarte greu, la toţi. Nu îmi vine să cred cum se duc una după alta, Cristina Stamate, Stela Popescu şi acum Tamara. Tare rău îmi pare. A plecat un camarad, un prieten extraordinar. Îmi pare tare rău", a mai spus Arşinel, potrivit Agerpres.

Actorul a amintit că a jucat împreună cu Tamara Buciuceanu "la Boema, la Tănase, în turnee prin străinătate, în toată lumea".

"Am jucat cu ea la Boema, la Tănase, în turnee prin străinătate, în toată lumea, o camaradă extraordinară, un om deosebit. Ca actriţă o judecă poporul, nu ştiu ce aş mai putea adăuga la ce adăugăm fiecare în fiecare zi despre această mare artistă. Dumnezeu să o odihnească şi să o primească în rândul marilor, uriaşilor artişti care s-au dus în ultimii ani", a mai spus Alexandru Arşinel. 

Citeşte mai multe despre:   alexandru arsinel  -   tamara buciuceanu botez