Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete SCANDAL în FINALA de la 'Vocea României': Bogdan Ioan, zis 'Michael Jackson de România', a câştigat TROFEUL! RĂZBOIUL abia acum începe (FOTO)

SCANDAL în FINALA de la 'Vocea României': Bogdan Ioan, zis 'Michael Jackson de România', a câştigat TROFEUL! RĂZBOIUL abia acum începe (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 14 Dec 2018, 23:36

În finala de la Vocea României 2018, marele câştigător, desemnat prin votul publicului a fost Bogdan Ioan, zis Michael Jackson de România, care a intrat în posesia premiului de 100.000 de euro.

Bogdan Ioan, antrenat de Smiley, a oferit publicului clipele mult aşteptate. După audițiile câștigate cu "Earth Song", concurentul a pregătit un nou moment Michael Jackson, interpretând piesa "Billy Jean".

Despre Ioan se știa demult că va câștiga trofeul, el fiind autorul unui moment unic în istoria emisiunii. Interpretarea lui din etapa pe nevăzute a avut peste 100 de milioane de vizualizări la nivel internațional, fiind cel mai urmărit clip din România de la înființarea youtube.

Ceilalţi concurenţi care s-au bătut pentru marele trofeu au fost Dora Gaitanovici, care a stat sub aripa Irinei Rimes (locul 2) , Alma Boiangiu, concurenta lui Tudor Chirilă (locul 3), şi Mădălina Coca , de evoluția căreia s-a îngrijit Andra (locul 4).

Parcursul lui Bogdan Ioan în competiţie a împărţit România în două, între cei care l-au susţinut necondiţionat şi cei care i-au contestat momentele muzicale.

Aşa s-a întâmplat şi după anunţarea câştigătorului, când contestatarii lui Bogdan Ioan au răbufnit pe reţelele de socializare. 

 

Unii dintre internauţi s-au declarat şocaţi de votul publicului, jurând că nu se vor mai uita la celelalte sezoane. Alţii se aşteptau să câştige una dintre cele trei fete ajunse în finală. Pe de altă parte, au existat voci care nu au întârziat să îl felicite pe Bogdan Ioan.  

Pentru foarte mulţi desemnarea marelui câştigător nu a fost o surpriză, având în vedere popularitatea lui Bogdan Ioan pe reţelele de socializare.

De asemenea, nu puţini au fost cei care au considerat că Bogdan Ioan nu merita să câştige, reuşita fiind pusă pe simpatia pulicului pentru antrenorul Smiley.

Reuşita lui Bogdan Ioan a dat naştere unor reacţii mai puţin obişnuite inclusiv în rândul antrenorilor, care nu s-au abţinut să transmită mesaje cu subînţeles.

Ieşirea din competiţie a Mădălinei Coca, clasată pe locul 4, a determinat-o pe antrenoarea sa să afirme că ea era de fapt cea mai bună.

Locul 3 i-a revenit Almei Boiangiu, pe care mulţi o vedeau câştigătoare doar pentru că reprezenta echipa Tudor, care nu a dorit să comenteze votul publicului.

La rândul său, Pavel Bartoş, în loc să-l felicite pe Bogdan, i-a spus Dorei Gaitanovici că mulţi o vedeau pe ea Vocea.