Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete ȘOC la EXATLON: VLADIMIR DRAGHIA și GIANI KIRIȚĂ se întorc în Republica Dominicană! Se vor bate pe viață și pe moarte

ȘOC la EXATLON: VLADIMIR DRAGHIA și GIANI KIRIȚĂ se întorc în Republica Dominicană! Se vor bate pe viață și pe moarte

Un articol de: Stirescu.ro - 22 Ian 2019, 17:30

O nouă surpriză a fost anunțată la Exatlon! Vladimir Drăghia și Giani Kiriță se întorc în Republica Dominicană, unde se vor lupta în calitate de antrenori în cel de-al treilea sezon al reality show-ului.

„Sunt măgulit de nouă postura pe care o am în acest sezon. Voi încerca să ajut echipa să aibă o experiență cât mai plăcută acolo. Îndrumările nu vor fi legate doar de trasee. Le voi împărtăși din experiență mea din primul sezon, voi face tot posibilul că fiecare membru al echipei mele să se poată întoarce acasă câștigător”, a declarat Vladimir Drăghia, potrivit kanald.ro.

Giani Kiriță, care a trecut deja prin experiența de antrenor în cel de-al doilea sezon, a precizat că se va dedica total echipei sale și că nu va ține cont de prietenii în timpul luptelor pentru marele premiu.

„Cu siguranță, experiență dobândită în cel de-al doilea sezon mă va ajută acum. Am avut de lucru, am nimerit atunci într-o perioada dificilă a echipei. Ce pot să spun este că sunt un profesionist și mă voi dedică total, și acum, echipei mele. Referitor la Vladimir, e interesant ce se întâmplă. Noi eram dușmani înainte de primul sezon , în timpul show-ului am devenit prieteni, iar acum ne întoarcem în Republica Dominicană pe poziții rivale. Iar eu nu am prieten în teren ”, a declarat Giani Kiriță.

Citeşte mai multe despre:   giani kirita  -   exatlon  -   vladimir draghia