Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete SURPRIZĂ COLOSALĂ pentru familia HAGI! Kira a făcut anunțul... Ce spune „Regele”? (FOTO)

SURPRIZĂ COLOSALĂ pentru familia HAGI! Kira a făcut anunțul... Ce spune „Regele”? (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 14 Dec 2018, 14:19

Alături de Gică Hagi și Ianis, care au îmbrățișat cariera sportivă, și fata marelui fotbalist, Kira, se bucură de lumina reflectoarelor. Aceasta este implicată într-un nou proiect artistic.

Și-a anunțat prietenii de pe Facebook că o pot vedea pe scenă chiar la sfârșitul acestei luni, relatează verdict.ro.

„Bună dimineața! Sunteți în București pe 20 sau 21 decembrie? Vă aștept cu drag (și cu emoții!!) la o piesă de teatru în care am onoarea să o interpretez pe Martha Bibescu, alături de actori și dansatoare cum numai în filme vezi. Și la toată povestea se adaugă regia, muzica sau costumele,...Iar despre rolul meu...Ce să vă spun? Mă bucur enorm să întruchipez, în an centenar, un personaj atât de frumos din istoria noastră”, a scris Kira Hagi în postare.Piesa de teatru în care joacă fiica „Regelui” va avea loc pe 21 și 22 decembrie, la orele 20:00, la Sala de Teatru a Colegiului Național Sf. Sava (str. General H.M. Berthelot, nr. 23, București), iar intrarea este liberă.

Încă din adolescență, scrie sursa citată, Kira Hagi a jucat teatru și chiar a apărut în câteva pelicule românești. În urmă cu câțiva ani, fiica lui Gheorghe Hagi a plecat în America, și a studiat actoria chiar în Los Angeles. Acum că s-a întors în țară, Kira își continuă cariera în domeniul artistic.

Citeşte mai multe despre:   kira hagi  -   gica hagi