Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Surpriză de proporții din partea lui George Burcea. Fostul soț al Andreei Bălan va participa la un show TV

Surpriză de proporții din partea lui George Burcea. Fostul soț al Andreei Bălan va participa la un show TV

Un articol de: Adela Iacob - 10 Aug 2020, 19:08

Noi concurenți care vor participa la „Ferma” au fost anunțați. Printre ei se numărăr Anda Adam, Paul Diaconescu, Ana Maria Ababei, dar și George Burcea, dostul soț al Andreei Bălan. Actorul este încântat de participarea la acest show TV și a dezvălui că va trata această experiență ca pe un lucru pe care îl face pentru prima și ultima oară.

 

George Burcea va participa la show-ul „Ferma

 

16 noi concurenți se pregătesc de începerea filmărilor pentru „Ferma” și de trecerea la o experiență cu multe lipsuri față de viața lor de zi cu zi. George Burcea nu se teme de greutățile pe care o să le întâlnească în cadrul acestui show.

Fostul soț al Andreei Bălan a descoperit că are o pasiune pentru actorie în momentul în care se afla la un spectacol de teatru. De atunci a știut că trebui să facă trecerea de la marină la actorie. Copilăria nu a fost deloc una ușoară pe George Burcea, dar a învățaty multe lucruri despre munca la curte, iar această experiență de viață îl va ajuta în cadrul show-ului TV „Ferma”.

„Viața mi-a demonstrat că noi, oamenii, ne putem adapta în orice situație și cu orice caracter, atât timp cât suntem disponibili să înțelegem de ce-ul'. Îmi place foarte mult să tratez orice experiență care mi se dă ca pe un lucru pe care-l fac pentru prima și ultima oară, iar asta voi face în Ferma”, a mărturisit George Burcea.

În noul sezon, vor fi câte două echipe formate din câte opt concurenți fiecare: sătenii și orășenii. În acest context, George Burcea va face parte din echipa sătenilor.

 

16 noi concurenți cunoscuți vor participa la „Ferma

 

Show-ul Ferma, transmis de Pro TV, va începe curând, iar alături de George Burcea vor mai participa și alți concurenți cunoscuți, printre care se numără Anna Lesko, Octavian Ciovică, Alina Pușcău, Cezar Ouatu, Anda Adam, Paul Diaconescu și Ana Maria Ababei.

Anna Lesko, Octavian Ciovică, Ana Maria Ababei și George Burcea vor face parte din echipa „sătenilor”, iar Cezar Ouatu, Alina Pușcău, Anda Adam și Paul Diaconescu, din cea a "orășenilor".  

16 noi concurenți se pregătesc de începerea filmărilor și de trecerea la o experiență cu multe lipsuri față de viața lor de zi cu zi.

„Noul sezon va aduce față în față două mentalități: orășeni și săteni. Fiecare vedetă a optat pentru grupul care i se potrivește, cel mai bine, stilului de viață pe care l-a avut și care i-a format valorile.

Probele fizice vor fi mai intense, iar psihicul concurenților va fi testat prin încercările la care vor fi supuși de-a lungul zilelor petrecute în Fermă", spun cei de la Pro TV.

Citeşte mai multe despre:   george burcea  -   ferma vedetelor